Ninjanın İntikamı 2009 tr-TR

Ninjanın İntikamı (2009)

(Gerilim - Suç)
2009
IMDB
6.4
(3) 4 34 0 5
30
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
6.4
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
27 Eylül 2018
Hemen yukarıda da gördüğünüz gibi bu filmi izlemem için aranızdan "Caner Cem Martı" bana göndermiş. Kendisine teşekkür edip hemen konumuza geçmek istiyorum. Adından da anlayacağınız gibi filmimiz, ninja olmak için eğitilen bir gencin, karşılaştığı acı olaylar sonrasında sorumlulardan intikam almak için girdiği kanlı bıçaklı macerayı konu alıyor... Film öyle kaliteli aksiyon sahnelerine sahip ki, beklentimin kat kat üzerinde çıktı. Hatta sırf bu yüzden biraz detaylara göz atayım dedim ve ne göreyim, filmimizin yapımcıları "Matrix" ve "V For Vendetta" gibi nefis filmlerde de imzaları olan "Wachowski" kardeşlermiş. Şöyle bol kanlı, bol ninjalı, biraz da intikamlı vurdulu kırdılı bir film izlemek istiyorsanız bu film tam sizlik. E hadi tadını çıkarın, aşağıya da yorumunuzu bırakın!

Ninjanın İntikamı - Ninja Assassin

filmine yorum yap!
Cantemur
27 Mart 2023
Yapım yılına göre görsel efektleri iyi sayılabilir. Bu konuya takılmazsanız film saracaktır. Ninjaların felsefi ve gizli tarafına merak duyabilirsiniz. İyi seyirler..
Gökhan Özkol
24 Şubat 2021
Usta Yorumcu
Kanlı sahneleri aşırı abartı buldum. Onun dışında da eksikleri vardı ama izleyecek bir şeyiniz yoksa boş zamanınızda iyi gider, iyi seyirler.
Müberra T.
13 Ekim 2018
Sıkı Üye
Efsanedir gerçekten izlemeyen kalmasın...
ninjanın intikamı filmininjanın intikamı filmi konusuninja assassin filmininja assassin filmi konusufilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigerilim filmlerisuç filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.