Öbür Dünyadan 2011 tr-TR

Öbür Dünyadan (2011)

(Gerilim - Korku - Gizem)
2011
IMDB
6.5
(13) 4 55 0 5
47
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
1s 47dk
IMDB
6.5
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
06 Temmuz 2018

İzlediğim andan beri hala bazı parçaları yerli yerine oturtmaya çalıştığım bu filmi, aranızdan "İpek Kanmaz" bana göndermiş. Kendisine teşekkür edip filme geçiyorum. Şimdi, 1 adet güzel mi güzel "hayaletleri yakalama" ve doğaüstü olaylar sayesinde insanlardan para kazanan çakalları enseleme uzmanımız var. Bu uzmanımız bir yatılı okuldan, "gel buradaki hayaletleri yakala" teklifi alıyor. İşte işler de tam olarak bu davetten sonra karışıyor... Film, ağır ağır işleyen bir makinen çarkları gibi. Yani durgun, kasvetli ve gizemli bir film izleyeceksiniz. Korktum mu? Pek değil. Fakat gerilip merak ettim mi? Hem de deli gibi... Başta da söylediğim gibi film izleyiciye birçok açık uç bırakıyor. İzledikten sonra uzun uzun düşünüp beyninizi yoracağınız filmlerden biri. Ben tatmin oldum, sizin de olacağınızı umuyorum. İzledikten sonra yorum bırakın, hatta film hakkında konuşmak için facebook sayfamıza mesaj bırakın. E hadi tadını çıkarın!

Öbür Dünyadan - The Awakening

filmine yorum yap!
Aslı B.
12 Mart 2024
Usta Yorumcu
İzleyiciye açık uç bırakması, bazı yerlerin izleyici yorumuna bırakılması gizemi daha arttırmış bence ,öyle her şeyi de gözümüze sokmaları çok sıkıcı olurdu. Çocuk muyuz? Biraz kafa yoralım. Gizemi, gerilimi, duyguyu çok iyi aktarmış seyirciye bir kaç yıl önce izlemiştim ama aklımdan çıkmamış, izleyin güzel film.
Ayfer Y.
08 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Gizem-Gerilim türüne yaraşır bir film olmuş gerçekten. Konusu ağır ilerlese de sıkmadan sonuca bağlaması iyiydi. Sonu, bana biraz The Orpanage (yetimhane) tadı verdi.
SPOILER [GÖSTER]
Mustafa
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Çok yavaş ilerleyen bir filmdi ama parçaları oturtmaya çalışırken hiç sıkılmıyorsunuz. Ayrıca kasvetli hava da bu filme çok yakışmış. Ortalamanın üstü gizem-gerilim filmi.
Ayhan B.
09 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Gerilimi yerinde, iyi filmlerden biriydi. Tavsiye ederim, gayet hoş.
Saliha E.
02 Nisan 2022
Sıkı Üye
Gerilim filmi daha çok. Biraz yavaş ilerliyor ama içine çekmeyi başarıyor. Ben beğendim bence izlenebilir.
Serkan B.
08 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Korku değil gerilim diyelim, siyah beyazın ağırlıklı hakimiyeti, kasvetli mekanlar ve çevre, şahane bir film izleyeceksiniz.
Mel
17 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Bu filmi sevdim. Mekan, oyunculuk, görüntü açıları iyiydi. Korku değil biraz gerilimdi sadece. The Others filminin havasını aldım, sonu benim için tahmin edilebilirdi. Filmin yavaş ilerliyor oluşu da sorun değildi, içindeki gizemle kendini izlettiriyordu. Pişman olunmayacak bir film, izlenir.
uykusarhosu
06 Mart 2021
Sıkı Üye
Uzun zamandır bir filmi izlerken bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. Evet film şaşırtıyor ama 1 saat 50 dakikalık filmi son 15-20 dakikası için izlemek... ben yandım siz yanmayın.
Gökçen Y.
24 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Ne zamandır izlemek için ertelediğim bir filmdi bu ve nihayet izledim ama keşke izlemeseydim. Uzun zamandır bir filmde bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum hatta bir ara yanlış filmi mi izliyorum acaba diye tereddütte kaldım. Bir kere bile bırakın korkmayı gerilmedim merak bile etmedim .Neyse bu kadar beğenilmesine şaşırdığım bu filmi bu kadar kötülediğim için de linç yemem inşallah :D
Miraç I.
13 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Ciddi anlamda başarılıydı... Özellikle gündüz sahneleri gayet korkutucuydu. Yönetmenlerin çoğu karanlık sahneleri korkutmak için kullanırken yönetmenimiz aksini yapmış çokta başarılı olmuş sonundan emin olamadım iki türlü de yorumlanacak bir son yapmış ama her şekilde güzeldi ve ben kesinlikle bu filmi bulup izlemezdim burada görmeseydim. Bu site için teşekkür ediyorum :)
Daha fazla yorum3
öbür dünyadan filmiöbür dünyadan filmi konusuthe awakening filmithe awakening filmi konusufilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigerilim filmlerigizem filmlerikorku filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.