Ölüm Günün Kutlu Olsun 2017 tr-TR

Ölüm Günün Kutlu Olsun (2017)

(Gizem)
2017
IMDB
6.5
(40) 4 229 0 5
210
19
İZLEDİM
SONRA İZLE
40 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
08 Ocak 2018
Size buralarda da çok yakın zamanda tavsiye ettiğim film Before I Fall'ı hatırlayın. İşte bu iki film de aynı konuyu, "Kısır Döngü" olayını işliyor. Üniversiteli bir kızımız var. Kendisi bir katil tarafından korkunç bir şekilde öldürülüyor ve o da ne? Gözünü yine aynı sabaha açıyor. Öldürüldüğü gün yaşadığı her şeyi tekrar baştan yaşamaya başlıyor. İşte film sizi tam da burada içine çekmeye başlıyor. Sizi sürekli tetikte tutuyor ve her karaktere "Katil" gözüyle bakmaya başlıyorsunuz. Film beni fazlasıyla germeyi başardı ve beklentimin çok da üzerinde çıktı. Sağda solda "Korku" diye de geçiyor fakat bana sorarsanız korkuluk bir durum yok. Sadece biraz beyniniz yanabilir ve fazlasıyla da gerilebilirsiniz. Bunun yanında biraz komedi, biraz aşk bile var... Hadi tadını çıkarın!

Ölüm Günün Kutlu Olsun - Happy Death Day

filmine yorum yap!
mihri
01 Ocak 2024
Çaylak
Bu da iyi ama kesinlikle ikinci filmi daha güzel :)
beren K.
10 Temmuz 2023
Çaylak
Mükemmel bi film olmasa da gayet güzel bi filmdi. Hiç beklemediğim bi yerde şaşırdım. Bence izlemeye değer.
Bülent K.
02 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Çok abartılacak bir şey olmamasına rağmen güzel, eğlenceli bir filmdi. Zaten genelde ikincisi çekilen filmlerin birincisi güzel oluyor :)) Ama her ikinci güzel olmayabiliyor... Vakit geçirmek için izlenenebilecek güzel bir film.
Ayfer Y.
15 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Film bana isminden dolayı 'Çığlık' serisini çağrıştırdı fakat izleyince bir kısır döngü filmi olması beni şaşırtmayı başardı. Filmi gayet keyifle izledim. Katil kim arayışı ile kendine bağlamayı başarıyor.
Aslı B.
25 Mart 2023
Usta Yorumcu
Güzeldi, beğendim. Bazı mantık hataları var ama izledikten sonra pişman olmadım. Bu filmin 2.'si de var. O da güzel ikisini de izleyin derim.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Aman aman bir film değil. Vakit gerçirmek için izlenir.
Hacer Ö.
11 Ocak 2023
Sıkı Üye
Yani izledim ama tekrar tekrar aynı şeyler gibi... Konunun işleyişi falan okeydi ama çok daha iyilerini izledim diyebilirim. Ters köşe de beni şaşırttı, iyi seyirler.
Furkan Y.
14 Ağustos 2022
Çaylak
Merak uyandıran güzel, zevkli bir filmdi. İzlemenizi tavsiye ederim.
Emetullah A.
02 Ağustos 2022
İzlerken aşırı gerildiğimi söyleyemeyeceğim. Yer yer komik sahneleri de olan izlemesi keyifli bir filmdi. Çok fazla bir beklentiye girmeden izlenebilir.
matmazel
10 Haziran 2022
Çaylak
Normal, öylesine bi film arıyorsanız izlenir çok da sağlam alt metinli değil, niye-nasıl diye sorgulamadan izlenir.
Daha fazla yorum30

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.