Ölüm Uykusu 2011 tr-TR

Ölüm Uykusu (2011)

(Gerilim - Dram)
2011
IMDB
7.2
(34) 4 121 0 5
108
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
34 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
20b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
27 Ocak 2018
Bir apartman görevlimiz var, fakat adamımız mutlu olanlara karşı içten içe tripli. Hatta kendisi tam anlamıyla bir psikopat desem hiç de yalan olmaz... Hani bazı filmler vardır, film aslında bittiğinde başlar... ''Ne filmdi be!'' deyip gözleriniz boşluğa dalar ve çekimleri günlerce sürecek olan bir film başlayıp gider kafanızın içinde. Heh işte, bu film de benim için tam olarak o tür filmlerden. Sadece senaryonun farklılığı bile sizi günlerce düşünmeye itecek. Gece başınızı yastığa koyup tavana baktığınızda da kesinlikle aklınıza gelecek filmlerden. Yalnız, şunu da ekleyeyim; filmimiz oldukça rahatsız bir konuyu işliyor. Bu yüzden güzel bir etkiden çok sizde ''rahatsız'' bir etki bırakacak. Sürekli olarak bir merak duygusu içinde izleyeceğiniz nefis bir film. Hatta yer yer gerileceğiniz de kesin. E hadi, tadını çıkarın!

Ölüm Uykusu - Mientras Duermes

filmine yorum yap!
Pinkmoon
15 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Böyle insanlar var mı acaba hayatta? Varsa kısa zamanda yakalanırlar umarım. Çok sinir bozucu bir filmdi. Bazı insanlar gerçekten vampir gibi.
Alperen
26 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Ben ne kadar beğensem de herkese hitap etmeyeceğini düşündüğüm bir film. Böyle insanların gerçekten aramızda yaşıyor olabileceği düşüncesi bile çok korkunç gerçekten. İspanyol sineması yine şaşırtmadı kalitesiyle ancak filmin beyin yakan etiketine uyduğunu pek düşünmüyorum.
Aslı B.
27 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Ben de adama sinir olanlardanım. Çoktan beri bu filmi bekletiyordum sonunda izledim, keşke izlemeseydim.
Hacer Ö.
14 Aralık 2022
Sıkı Üye
Ya boğazım düğümlendi resmen.. Adama içimden ettiğim küfürlerin sayısını bilmiyorum. Gerim gerim gerildim. Sadece yaptıkları yanına kar kaldığı için aşırı mutsuz bir ifadeyle boş boş tavana bakıyorum şu an... Yine de bunun sadece bir film olduğunu ve yaşanmadığını düşünmek tek tesellim... İzleyin derim.
SPOILER [GÖSTER]
Mustafa
26 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Psikopat bir adamın anlatıldığı rahatsız edici bir gerilim filmiydi. Adamın motivasyonu neydi? sorusunu sordum ama cevabı filmin bütünü içinde gizli. Filmin sonunda daha farklı şeyler beklerdim ama olmadı.
SPOILER [GÖSTER]
Kaan A.
09 Haziran 2022
Sıkı Üye
Manyak bir filmdi. Harbi manada bir manyağın hikayesi. İzleyin.
Umur E.
30 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Filmi izlediğinizde psikopatiye çok iyi bir örnek olduğunu görüyorsunuz. Şans verin.
dwaekki W.
31 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Film beyin yakıcı falan gelmedi bana. İzlerken çok gerildim sonu da güzeldi. Bu kadar fazla puanı hak eder mi tartışılır ama genel olarak iyiydi.
Enes E.
21 Kasım 2021
Sıkı Üye
Aslında filmin çok da bir beyin yakıcı tarafı yok ama insan psikolojisiyle alakalı film sevenler izleyebilirler.
mamicillo
06 Kasım 2021
Sıkı Üye
Gerilimi yüksek ve rahatsız edici bir film. Herkese tavsiye edebileceğimi düşündüğüm bir film değil.
Daha fazla yorum24
mientras duermes konusumientras duermes izlemientras duermes yorumlarölüm uykusu konusuölüm uykusu imdbölüm uykusu izleölüm uykusu yorumlarispanyol filmi önerileriispanyol gerilim filmlerien iyi ispanyol filmi tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.