Ölümcül Tuzak 2008 tr-TR

Ölümcül Tuzak (2008)

(Gerilim - Dram - Savaş)
2008
IMDB
7.6
(1) 4 25 0 5
20
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
1 Yorum
IMDB
7.6
BU FİLM
8.8b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
04 Şubat 2018
Filmimiz, Irak savaşı sırasında görev yapan bomba imha ekibinin çevresinde dönen gerilim dolu olayları konu alıyor. 4-5 yıl önce ilk izlediğimde beni çok etkileyen birkaç sahnesi vardı bu filmin ve hala hepsi o anki tazeliğiyle hatıralarımda öylece duruyor. Savaşın farklı bir yüzünü nefis bir şekilde konu alan film, bombalar ve alınlardan damlayan boncuk boncuk terler ile gerim gerim geriyor. Ayrıca kadrosu nefis olan filmimizin "En iyi film" ve "En iyi yönetmen" dalında Oscar'ı dar var... Ee? Hala burada mısınız? Hadi tadını çıkarın ve sonra aşağıya bu film ile ilgili yorumunuzu bırakın!

Ölümcül Tuzak - The Hurt Locker

filmine yorum yap!
Alperen
23 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Ben pek beğenmedim ama en iyi film Oscar'ı aldığına göre kötü bir film olduğunu da düşünmüyorum. Büyük hayal kırıklığına uğradığım bir film oldu ama bunun sebebi beklentileri yüksek tuttuğumdan dolayı da olabilir.
the hurt locker filmi konusuthe hurt locker filmi yorumlarthe hurt locker filmi izlethe hurt locker filmi oyuncularıen iyi keskin nişancı filmleribomba imha uzmanı filmlerisavaş filmlerisavaş filmi önerileriölümcül tuzak filmi konusugerilim filmlerivurdulu kırdılı film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.