Ölümsüz Aşk 2015 tr-TR

Ölümsüz Aşk (2015)

(Fantastik - Dram)
2015
IMDB
7.2
(19) 4 119 0 5
114
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
19 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
03 Ocak 2018
Filmimizin güzelliğini biraz ballandıra ballandıra anlatayım istiyorum size. Hatta şöyle yapalım, şimdi düşünün. 29 yaşınıza geldiğinizde hücre yenilenmeniz dursa ve ne ileriye ne de geriye vücudunuzda hiçbir değişiklik olmasa? Evet evet "yaşlanmamaktan" bahsediyorum. Ne yapardınız? Ölmüyorsunuz, bir nevi ölümsüzsünüz.. Çağlar geçiyor, savaşlar yapılıyor ve bitiyor fakat siz hala varsınız, ne yapardınız? Ben söyleyeyim. Önce bunu insanlardan saklamalısınız. Yoksa yaşayacağınız bütün asırlar size zehir olabilir. Kendinizi bir deney faresi olarak bulabilirsiniz. Tüm bunları atlattıysak bir konu daha var. Çevrenizi sürekli değiştirmeniz gerekli. Yani aşk da sizin için maalesef pek uygun değil... Nasıl konu ama? Nefis değil mi? İşte Adaline Bowman adındaki güzel başrolümüz de tam olarak bunları yaşıyor fakat nereye kadar? Tüm şaşırtıcı detayları ve ilginç kurgusu, bir tutam da aşkı ile şiir gibi bir film izleyeceksiniz. Ben izledim, siz de izleyin. Tadın çıkarın!

Ölümsüz Aşk - The Age of Adaline

filmine yorum yap!
beren K.
10 Temmuz 2023
Çaylak
Diğer aşk filmlerinden ziyade daha ilgi çekici bir konusu vardı bana göre. Çok beğendim.
Ahmet Ç.
14 Haziran 2023
Sıkı Üye
Konusu çok hoşuma gittiği için izlemiştim ve gerçekten hoşuma gitti, ters köşe yemeyi seviyorum çokseldi..
Nazlı Ç.
14 Ekim 2022
Sıkı Üye
Tatlı bir film. Konusu izletti ama duyguların çok geçtiğini söyleyemem çok daha iyi işlenebilirdi ama bu haliyle de kötü diyemeyeceğimiz tarzda tam hafta sonu tadında bir film. Yıllar sonra dedikoducu kızı izlemek bile hoştu benim için.
Film S.
25 Eylül 2022
Çaylak
Bu konuya benzer bir dizi izlemiştim, hiç yaşlanmayan bir adamın hikayesi... Yine de filmin sonunda beni duygulandırmayı başardı. Bildiğim bir hikaye bile olsa izlemeye değerdi, beğendim.
sıla ö.
10 Ağustos 2022
Sıkı Üye
Son zamanlarda baya popüler oldu film, benim de uzun zamandır izlenilecekler listemdeydi izledim, o çok paylaşılan sahne çok etkileyiciydi, kalan yerler de izletti kendini, sürükledi sıkılmadım, güzel bir filmdi.
Zeynep
04 Haziran 2022
Sıkı Üye
Eh çok beğendim diyemem, Blake için izledim ama kötü değildi.
Helinn
06 Şubat 2022
Sıkı Üye
Çok keyifli çerezlik bi film. Vaktiniz varsa hazır denk gelmişken izleyin derim.
Ecem1953
04 Şubat 2022
Çaylak
Kesinlikle izlenmesi gereken filmler arasına giremeyebilir ama izlendiği için pişman edecek bir film de kesinlikle değildi içindeki mânâ çok hoştu.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Klasikleşmiş bir konu ve zayıf işlenmiş bir senaryo. Bence senaristlerin hayal güçlerini serbest bırakmaya ihtiyaçları var.
Serkan B.
10 Ekim 2021
Usta Yorumcu
Çiftler tarafından 2 kişi izlenmesi için uygun bir film. Ancak genel izleyici için de boş vakitte, az biraz duygu yoğunluğu verecek bir film.
Daha fazla yorum9
the age of adaline konusuthe age of adaline yorumlarthe age of adaline oyuncularthe age of adaline izlesevgili ile izlemelik filmlerizlenmesi gereken film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.