Paramparça 2017 tr-TR

Paramparça (2017)

(Gerilim - Dram - Suç)
2017
IMDB
7.2
(6) 4 26 0 5
24
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
9.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
07 Mayıs 2018
Filmimiz, bir patlama sonrası ailesini kaybeden bir kadının yaşadıklarını konu alıyor. Kadın, tüm bu zorlukların üzerine bir de "Adalet" konusunda bir mücadele vermek zorunda kalıyor ve işte izleyiciyi sürükleyen olaylar da tam burada başlıyor.. Hemen söyleyeyim, bu bir "Fatih Akın" filmi. Eğer ilk yarısındaki çoğu durağan olan sahneleri aşarsanız sizi ikinci yarısı ile kesinlikle yakalamayı başaracaktır. Film, olay sonrasında yaşanan mahkeme sürecini de öyle çarpıcı bir şekilde ele alıyor ki, ben yumruğumu ısırarak izledim-sinirlendim-sövdüm. Gerildiğim, şaşırdığım yerler de fazlasıyla oldu. Bu tip davaların içinde bulunanlara izletilmesi gereken filmlerden. Etkileyici bir dram izleyeceksiniz, hadi tadını çıkarın.

Paramparça - Aus Dem Nichts

filmine yorum yap!
Cem G.
13 Şubat 2021
Çaylak
Bu filme bu IMDb puanı sırf konusundan dolayı verilmiş. Bence 10/5'lik bir filmdi. Çok zamanınız varsa açın izleyin. Kalabalık bir ortamda onlara güzel film buldum hadi izleyelim diye bu filmi götürmeyin, oturun kendi canınızı sıkın.
Gökçen Y.
23 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Sinirlerim bozularak izledim, özelikle mahkeme sahnelerini... Zor bir filmdi, etkilendim.
Sinan Ü.
18 Mayıs 2020
Çaylak
Şahane. Boğazım düğümlendi. Fatih Akın'a helal olsun. Cesur bi film.
Aytek S.
19 Aralık 2018
Usta Yorumcu
türk düşmanı yunan ile yahudi düşmanı alman elele hiç şaşırmadım.
Ezgi B.
05 Temmuz 2018
Çaylak
Çok basit bir tv filmi gibi başlıyor ama bence bu sizi aldatmasın film çok iyiydi. Fatih akının en çok sevdiğim filmi bu oldu.
Kazım U.
13 Mayıs 2018
Sıkı Üye
Tam anlamıyla etkileyici idi. Türk asıllı bir yönetmenin bunun gibi bir film yapması çok güzel. Özellikle sonunda çok etkilendim. İnsan where is the adalet? diye soruyor
aus dem nichts filmiaus dem nichts 2017aus dem nichts filmi konusufatih akın filmleriparamparça filmiparamparça 2017almanya filmleridram filmlerietkileyici filmlerfilm önerilerifilm tavsiyelerietkileyici filmleretkileyici film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.