Prometheus 2012 tr-TR

Prometheus (2012)

(Bilim Kurgu - Gizem)
2012
IMDB
7
(17) 4 104 0 5
91
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
17 Yorum
2s 4dk
IMDB
7
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
23 Ocak 2018

Bir grup mürettebatımız var. Bu araştırmacı grubumuz, insanlığın kökenini bulma ümidiyle uzaklardaki bir gezegene doğru yolculuk yapıyor. Amaçları, "mühendis" diye tabir ettikleri, insanoğlunu tasarlayan varlığı bulmak iken olaylar çok farklı ve gerilim dolu bir şekilde gelişmeye başlıyor ve ortaya da bu nefis film çıkıyor... Film sonuna kadar sizi neredeyse her sahnesinde germeyi ve etkilemeyi başarıyor. Vizyona girdiği ilk yıllarda fragmanı bile beni germeye yetmiş ve filmi iple çekmeye başlamıştım. Birçok kişi için "kafa karışıklığı" olsa da, film beni fazlasıyla tatmin etti diyebilirim. Şöyle sağlam bir bilim kurgu izlemek isterseniz ilacınız bu film olabilir. Hadi tadını çıkarın!

Prometheus - Prometheus

filmine yorum yap!
suat T.
10 Nisan 2024
Sıkı Üye
Alien serisinin devamı olmayıp apayrı bir film olarak sunulsa, gerilimin dozajı daha düşük ve temel olarak aldığı yaratılış ve simülasyon temellendirmelerine daha çok vakit ayrılsaymış etkisi uzun yıllar sürecek bir kült olabilirmiş. Ancak yine Alien markasından ekmek yenmeye çalışıldığı için harcandığını düşünüyorum. Yine de izlemeden düşünmeden geçmemek lazım.
Umur E.
02 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Fena değil ama beklediğimden kötüydü. Daha heyecanlı olmasını beklemiştim ve başroldeki kadının oyunculuğu da çok kötüydü.
Ecem1953
26 Nisan 2022
Çaylak
Gerçekten güzel bir bilim kurgu ama bazı yerlerde animasyona kaymış gibi geldi, onun dışında eğlenerek izledim çok hoştu.
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Alien filminin temeline iniyor. Merak edenler izlesin derim fakat ilk yarım saati belgesel tadında bi film.
Genel İzleyici
22 Temmuz 2021
Çaylak
Bu film serisini anlamak için 1979 yapımı Alien (Yaratık) 1'i izlemeniz gerekecek. O zamanın teknolojisine göre biraz karanlık ama sıkılmadan tüm seriyi izleyebilirsiniz. Filmde kullanılan aletlere baktığınızda ve filmlerin çekim yıllarına baktığınızda; adamlar geleceği resmen öngörmüşler...
Tahaa K.
14 Temmuz 2021
Çaylak
Kaliteli bilim kurgu denilebilir. Fakat senaryo biraz sıkıntılı, çoğu yerde filmin etkisinden çıkardı beni. Bu arada bu filmin Alien ile daha doğrusu Xenomorph ile bağlantılı olduğunu bilmiyordum ! :D Neyse fazla uzatmadan; gayet izlenebilir, sürükleyici bir yapım olmuş.
Serkan B.
03 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Bu kadar basit bir bilim kurgu filmine daha önce rastlamamışım diye düşündüm, tabi filmi beğenenlere de saygım var, sonuçta tercih. Bana iyi bir animasyon filmi tadı verdi doğrusu.
uykusarhosu
01 Mart 2021
Sıkı Üye
Bilim kurgu severlerin severek izleyeceği filmlerden. Bende merak uyandırmayı başardı ve zaman zaman gerdiğini de söyleyebilirim.
FuaT
27 Ekim 2020
Sıkı Üye
Gayet sürükleyici ve sürekli merakınızı taze tutan bir film... Atmosferi iyi yansıtılmış. Sonu daha güzel olabilirdi. Sanırım devamını bekleyeceğiz.
taner ö.
06 Ekim 2020
Çaylak
Bak her filme kötü bir eleştiri bulunabilir ancak bu film onlardan biri değil. Dini açıdan düşünme, sadece aç izle. Bilim kurgunun hakkını veren bir film.
Daha fazla yorum7
prometheus izleprometheus konusuprometheus yorumlarprometheus yorumbilim kurgu filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.