Rastlantının Böylesi 1998 tr-TR

Rastlantının Böylesi (1998)

(Dram - Romantik)
1998
IMDB
6.8
(7) 4 33 0 5
29
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
IMDB
6.8
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
05 Haziran 2018
Hiç kaçırdığınız bir otobüs, uçak ya da metro sonrası "Belki de kaçırmayıp binseydim kaza falan olacaktı kim bilir..." diye düşündünüz mü? İllaki düşünmüşsünüzdür. İşte şimdi de bu uçuk fikrin bir filmi olduğunu düşünün! Evet, hepimizin bir gün şöyle bir ayaküstü düşündüğü bu çılgın konuyu bir film yapmışlar, üstelik hem de taa 1998 yılında! Filmimizde bir kadın bineceği treni kaçırıyor ve film, kadının metroyu kaçırdığı hali ile, metroya binip gittiği süreci iki koldan işliyor. Yani yönetmen size "Kaçırmasaydı neler yaşayacaktı?" ile "Kaçırdı, şimdi ne olacak?" sorularınızın cevaplarını film boyunca gösteriyor... Ben eklemedim ama içindeki aşk üçgeni ve günümüz ilişkilerini çarpıcı bir şekilde ele alması ile film bence "Sevgili ile İzlemelik" kategorime de fazlasıyla uyuyor. Temelinde çok uçuk bir fikri ele alan, aşk, sadakat, sevgi ve daha birçok his ve duyguyu anlatan, etkileyici bir hafta sonu filmi izleyeceksiniz. Şahsen ben filmi bitirdikten sonra "Nasıl 98 yapımı olur ya? Ben bunu şimdiye kadar nasıl izlememişim?!" diye kendime kızdım. Hadi tadını çıkarın!

Rastlantının Böylesi - Sliding Doors

filmine yorum yap!
Aslı B.
25 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Bu filmi epey önce izlemiştim. Sitede gezinirken gördüm, hatırladım. Çok güzel bir filmdi, izlemeyen kalmasın derim. Görünce yeniden izleyesim geldi :))
dwaekki W.
18 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Çok hoş bir filmdi. Özellikle sonunu beğendim, çalan şarkı da çok güzel. Boş zamanda izlenebilecek bir film.
cuneytakus
24 Mart 2023
Çaylak
Günümüz modernitesinde çok sık dile getirdiğimiz "akışta kalmak", "akışına bırakmak" üzerine yeniden düşünmenize sebep olabilecek bir film.
Seçim S.
04 Aralık 2021
Çaylak
Filmi izledikten sonra coğrafya kaderdir demekten insan kendini alıkoyamıyor. Çalışıp adama bakan kadınlar, adam için savaşan kadınlar ve dahası güzel kadınlar. Neyse çok fazla kadın dedim sanırım sapık algısı oluşturulmasın. Film baya klişe ama izleniyo iyi-kötü.
serayk
16 Aralık 2018
Çaylak
tatlı bir filmdi. işlediği konudan dolayı klişe gelse de, keyif aldım izlerken. john hannah'yı tatlı bir adam olarak görmekse garip bir his. :D
Aytek S.
02 Aralık 2018
Usta Yorumcu
kader dediğin şey bu olsa gerek dedim yıllardır unutamadığım filmlerden biri. su gibi seyrediliyor.
kaanintavsiyesi.com
05 Haziran 2018
Çaylak
Size bir kıyak daha; (Zaten uzun olan tavsiye metnine sokmayayım dedim) filmin sonundaki enfes şarkı "Dido - Thank You" :)
sliding doors filmi1998 sliding doorssliding doors filmi konusurastlantının böylesirastlantının böylesi filmirastlantının böylesi film önerisietkileyici film önerileri1998 filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.