Sahtekar 2008 tr-TR

Sahtekar (2008)

(Dram - Gizem)
2008
IMDB
7.8
(13) 4 90 0 5
87
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
02 Aralık 2017
Ansızın kaybolan bir çocuk ve hayatı pahasına onu aramaya koyulmuş gözü yaşlı bir anne düşünün. Bu arada ikna olmanız ve daha çok gözünüzde canlandırabilmeniz için söyleyeyim; gözü yaşlı annemiz Angelina Jolie'nin ta kendisi. Filmin başlarından itibaren sonunu az çok tahmin ediyor gibi oluyorsunuz fakat işte o işler öyle olmuyor. Kahvenizi alın ve bir gecenizi dram ve gizem dolu bu film ile taçlandırın. Konu klasik gibi gelse de işleyişi ve bazı konuları yüzümüze çarpması ile kesinlikle izlemeye değer.. Tamam tamam bundan gerisi spoiler, siz vurmadan ben kaçayım. Keyfini çıkarın.

Sahtekar - Changeling

filmine yorum yap!
Beytullah Ö.
08 Mart 2024
Güç yozlaşmasının sonucu güzel bir şekilde anlatmış. Malkovich sanki biraz geri planda kalmış.
Recep Ç.
29 Eylül 2023
Sıkı Üye
Gerçekten de bir türlü etkiliyor insanı. Hayatta mücadele ve umudun ayrılmaz ikili olduğunun bir örneğini sergileyen bir filmdi. İzlenmesi gerekiyor.
Ahmet Ç.
03 Eylül 2023
Sıkı Üye
Başlarda hafif sıkıcı geldi ama konusu insanı içine çekiyor, kesinlikle izlemeniz gereken bir film.
Mustafa
09 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmin süresi kesinlikle korkutmasın. Yavaş yavaş gerçekleşen olayı ve sonasında olanları anlatıyor. Son 15-20 dk’nın gereksiz uzatılması dışında beni rahatsız eden bir durum olmadı.
Yigittheripper
25 Şubat 2021
Usta Yorumcu
Gerçek bir olaydan esinlenilmesi insanı gerçekten derinden etkiliyor kimse size inanmadığında ve tek başımıza kaldığınızda ayakta durmanın ne kadar zor olduğunu gösteren bir yapım. Angelina Jolie harika oynamış Denzel Washington'ın The Hurricane filmini de öneririm.
Jennifer F.
15 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Gerçek bir konudan işlenmesi çok etkileyici... Konu çok güzel işlenmiş. Hele 1928 yıllarını görsellerle anlatması muhteşem. O araçlar, giyimler, çevre süper... Yönetmenin Clint Eastwood olması çok iyi olmuş. Filmde oyunculuklar çok iyiydi. Sonuç olarak sanki o günlerde konunun içindeymiş gibi izliyorsunuz... Kesinlikle tavsiye ederim.
Gökçen Y.
30 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Bir annenin umudu dramı, Angelina Jolie'nin kusursuz performansı, çok etkileyiciydi.
Tayfun
22 Nisan 2020
Çaylak
Avukat rolündeki Geoff Pierson'un mahkemede baş komisere yükseldiği sahneyi en az 5 kere tekrar izledim. Çok ama çok etkileyiciydi...
Tayfun
21 Nisan 2020
Çaylak
Yaşanmış olması güzel filmdi dememi imkansız kılıyor maalesef: ( Kesinlikle izlenmeli...
Miraç I.
13 Nisan 2020
Usta Yorumcu
"Çocuklar" bu dünyaya fazla bence. İzlerken içim parçalandı gözlerimde yaş kalmadı ve en kötü yanı gerçek olmasıydı, bunların yaşanmış olması... İzleyin.
Daha fazla yorum3

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.