Saksı Olmanın Faydaları 2012 tr-TR

Saksı Olmanın Faydaları (2012)

(Dram - Gençlik)
2012
IMDB
8
(15) 4 115 0 5
106
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
IMDB
8
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
20 Aralık 2017

İzlerken size birçok zıt duyguyu birlikte yaşatabilen film çok zor bulunur, fakat sizin kaan'ınız sizi bu yükten kurtarıyor ve derinleri eşeleyip bu filmler arasından en iyileri önce kendi izleyip sonra ''olur bu'' deyip buraya sizlerin ayağına kadar getiriyor... Bu film hakkında sağda solda ''Amaan gençlik filmi klasik'' gibi şeyler duydum aman diyeyim siz de bu yanlışa balıklama atlamayın. Çünkü film bunun çok ötesinde. İçine kapanık bir çocuğun gerçek dünya ile tanışmasını ve dahasını izleyeceksiniz. Üstelik Emma Watson'ınımız da var. Hala duruyor musunuz? Koşun!

Saksı Olmanın Faydaları - The Perks of Being a Wallflower

filmine yorum yap!
Alperen
22 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Çok hoş bir film. İzlerken gerçekten birçok duyguyu bir arada yaşarken buldum kendimi. Herkes izlerken kendinden bir parça bulacak veya geçmiş güzel anılarına bir göz kırpacaktır diye düşünüyorum. Oyunculuklar da çok iyiydi. Özellikle Emma Watson'a ayrı parantez açmak gerekir. Kesinlikle tavsiye ederim, ergen filmi bu diyenlere aldırış etmeden izlemenizi öneriyorum.
Alkanistan
07 Haziran 2023
Çaylak
Muhteşem oyuncu kadrosuyla, inanılmaz senaryosuyla ve küçük bedenlerden çıkan EXTRA büyük oyunculuk performanslarıyla olağanüstü bir filmdi... Farklı platformlarda filmle alakalı olarak, günümüz insanının son dönemlerde pek sık kullanır olduğu ERGEN FİLMİ yakıştırması her zaman beni rahatsız etmiştir. Çok merak ediyorum acaba bu terimi kullananlar hayata birer yetişkin olarak mı başladılar? Geçmişini unutanın geleceği olamaz sözünü hatırlatmak isterim. Hepimiz genç olduk, sevdik, sevildik, yeri geldi yalnız kaldık, yeri geldi dışlandık ve en önemlisi İLK AŞK' ı tattık.. Gençlikte yaşanan tüm heyecanları mükemmel bir kurguyla harmanlayarak başarılı bir yapım çıkmış ortaya.. Logan Lerman'ın çok iyi bir potansiyeli var ve ekrana çok yakışıyor. Keza Emma Watson için zaten söylenecek söz yok. Başarısını her filmle kanıtlayan ve günden güne pekiştiren, gözümüzde hiç büyümeyecek, her daim Hogwarts'ın minik tatlı cadısı olarak kalacak bir oyuncu.

Beklentilerimin çok çok üzerinde çıkması beni hem şaşırttı hem de mutlu etti. Rica ediyorum eğer bir film izlemeye karar verirseniz yapılan yorumları okumadan izleyin. İnanın bana çoğu zaman çok yanıltıcı olabiliyorlar.. Ve tekrar rica ediyorum ki tamamen tarafsız ve ön yargısız bir bakış açısıyla izleyin....
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
Çok tatlı bir gençlik filmi, izlediğimde çok hoşuma gitti, bu filmi kaçırmayın derim.
Mustafa
26 Mart 2023
Usta Yorumcu
Arkadaşlık bağlarını anlatan güzel bir dram filmi. Ağır ilerlemesi başrolümüzün içinde bulunduğu durumla doğru orantılı olarak gayet uyumlu.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Hala izlemediniz mi diye sitem edilecek kült filmlerden biri... Kaçırmayın.
mamicillo
04 Eylül 2021
Sıkı Üye
Film harika bir film. Lise filmi gibi durabilir fakat verdiği mesaj yeterince iyi yani hiç de öyle değil.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Cidden çok iyi film bu, hala izlemeyen varsa koşup izlesin hemen.
Tuanna C.
31 Mart 2021
Sıkı Üye
Filmi önceden izlemiştim ama yorum yapmamışım. Harika bir şeydi çok beğendim. Kesinlikle izleyin..
Kaan A.
05 Kasım 2020
Sıkı Üye
Yine bir kitap uyarlaması eser. Ayrıca harikadır, ağlatır, tabi sizi ben ağlamam çünkü. Tabi lan manyak mısınız!
Jennifer F.
13 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Filme klasik gençlik filmi diyen arkadaşlar sanırım asıl konuyu anlamamışlar. Film, hayattan bir kesit gibi. Başrol üçlünün karakterleri o kadar gerçek gibi ki sağınıza solunuza baksanız bulabileceğiniz tipler. Filmi anlayarak izleyenlere çok şey katacağını düşünüyorum. Ha bir de yaş olarak gerekli olgunlukta olmalısınız. Lise filmi ama hitap ettiği kitle daha büyük yaşlar.
Daha fazla yorum5
the perks of being a wallflower konusuthe perks of being a wallflower izlethe perks of being a wallflower oyunculargençlik filmlerigençlik filmi önerileriemma watson filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.