Şantaj 2017 tr-TR

Şantaj (2017)

(Gerilim - Suç)
2017
IMDB
6.2
(20) 4 44 0 5
40
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
20 Yorum
IMDB
6.2
BU FİLM
20b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
15 Ocak 2018
Size, hem içindeki aile bağları ile ders verici, hem gerilimi ile soğuk terler döktüren, hem de yer yer dram sahneleri ile uzun uzun düşündürten bir film getirdim. Filmimiz, tatile giden 3 kişilik çekirdek ailemizin yaşadıklarını çok çarpıcı bir şekilde konu alıyor. Imdb puanına hiç takılmayın derim. Yeri geldi gerim gerim gerildim, yeri geldi sinirden yumruğumu ısırdım, yeri geldi gözlerim doldu. Eminim film, sizde de aynı hisleri uyandıracaktır. E hadi tadını çıkarın! Bu arada, filmden sonra da buraya gelip yorumunuzu bırakmayı unutmayın!

Şantaj - Extortion

filmine yorum yap!
Recep Ç.
01 Eylül 2023
Sıkı Üye
Fena değildi. Senaryo iyiydi ama akışı biraz yapmacık gibiydi. Sonuna da bir nokta konabilseydi daha iyi olurdu. Zamanınız boşa gitmez. İzleyin derim.
Bahar Ş.
05 Ağustos 2023
Müthiş bir mücadele... Gerildim mi? evet.. Tavsiye edilir, izleyin...
Alkanistan
03 Mayıs 2023
Çaylak
Tropikal iklimin hakim olduğu, el değmemiş doğal güzelliklere ev sahipliği yapan Karayip Adalarının eşsiz manzarası eşliğinde, tatile giden bir ailenin gerilim ve heyecan dolu hikayesine tanıklık ediyoruz filmde. Dünya literatüründeki en pahalı ve lüks otelleri bünyesinde barındıran Barbados adasının da aralarında bulunduğu, deyim yerindeyse Cennetten bir köşe olarak adlandırabileceğimiz muhteşem görselliğe sahip bir bölge.

Ben senaryoyu biraz klişe buldum. Örneğine oldukça sık rastladığımız bir seyir yaşatıyor olsa da, izleyiciyi hikayeden koparmamayı başarıyor ve beklentiniz yüksek değilse şayet tatmin olma ihtimalinizi yükseltebiliyor film.

Genel konsepti ve girizgah bölümünü değerlendirme aşamasında, John Erick Dowdle yönetmenliğinde ki ''No Escape'' filmi tadında bir beklenti içerisine girmek üzereydim lakin sonrasında uzak bir ihtimal olarak kaldı bu düşüncem. Sonuç olarak ben de haz bırakan en büyük etken Karayip Adalarının müthiş görselliği oldu. Kötü bir filmdi demek biraz haksızca bir yorum olur fakat mübalağa yaparak büyük övgüleri de hak ettiğini düşünmüyorum açıkçası. Orta seviyenin bir tık üzerindeydi bana göre.
Ayhan B.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Çok beklenti içine girerek izlemeyin. Vasat bir yapım, birçok hata da barındırıyor.
Mel
22 Mart 2022
Usta Yorumcu
Talihsiz serüvenler dizisi gibiydi. Ayrıca Kaan'ın film hakkındaki bütün yorumlarına katılıyorum.
Ahmet B.
29 Ocak 2022
Çaylak
Başka memlekette tatil yapılır mı sorusunu tekrar kendimize sordurtan bir başyapıt.. Çok dozunda ilerleyen ve geren bir film.
Ahmet D.
17 Ocak 2022
Çaylak
İnsanın sinir uçlarına dokunan bir film. İzlerken kesinlikle geriliyorsun, bazı sahnelerde silahı alıp dalmak istedim. Teşekkürler.
Majeste M.
31 Ekim 2021
Çaylak
Kadın ve çocuk yattığı yerden rol yaptılar :) Adamın çabası izlemeye değer.
eraycoskun
20 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Bence izlenebilir düzeyde, ortalama bir filmdi. Baştan sona sıkılmadan izledim. Arada kaldıysanız eğer önerebilirim.
ayten Y.
01 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Gerilimi bol ve akıcı bir filmdi. Filmin bence giriş kısmı da başarılıydı. İzledikçe her 10-15 dakikada bir "bu konuyu ne kadar uzatabilirler ki" diye düşündüm ve her defasında konu biraz daha evrildi.
Daha fazla yorum10

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.