Savaş Atı 2011 tr-TR

Savaş Atı (2011)

(Dram - Savaş)
2011
IMDB
7.2
(5) 4 46 0 5
45
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
8.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
08 Aralık 2017
Hiç bir ata dokundunuz mu? Ya da onun başını sevip, gözlerinin içine baktınız mı? Bu sorularıma cevabı evet olanlar için bu film fazla dram olabilir. Konusuna hiç değinmeyeceğim. Hani hikaye kitabı okur gibi izlenen filmler vardır ya, işte o filmler listemize bir yenisini daha ekliyoruz. Tam anlamıyla hikaye okur gibi izleyeceğiniz nefis bir film. E hadi okuyun!

Savaş Atı - War Horse

filmine yorum yap!
Ertuğrul U.
30 Ağustos 2023
Sıkı Üye
İzleyeceğiniz en iyi savaş filmidir bu. Başrolde at var ama arka plan yıldızlar geçidi. Bir atın bir insanı ne kadar etkileyeceğini bilmiyorsanız izleyin derim, hem savaş filmi hem de çok duygulu bir film gerçekten mükemmel bir filmdi. Imdb puanı biraz daha fazla olmayı hak ediyor çekimleri falan da güzel izleyin.
sıla ö.
13 Ocak 2021
Sıkı Üye
3-5 kere izlediğim bir film bu ve o kadar etkileyici ki, her sahnesinden, her dakikasına kadar izlerken büyük keyif aldım. Bir atın ve sahibinin azmini izleyeceksiniz. Birbirlerine olan sadakatini de göreceksiniz. Çok duygulu, mükemmel bir film.
Nadir A.
25 Eylül 2020
Şu ana izlediğim filmler arasında en çok etkilendiğim, film tavsiyesi isteyen herkese tavsiye ettiğim, bir atın bir filmde nasıl bu kadar ustaca oynayabileceğine şaşırdığım bir film...
Aşkın K.
29 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Hikaye gibi film. Çekimler çok iyi özellikle savaş sahneleri. Hele hayvan severseniz mutlaka izlenmeli. Notu 7
Aytek S.
28 Temmuz 2019
Usta Yorumcu
Atlar çok asil hayvanlar, fragmanda olduğu için yazıyorum; savaş alanındaki dikenli tellere dolandığı sahnede her bir dikenin acısını hissettim sanki... muhakkak seyredilmesi lazım.

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.