Savaşın Çiçekleri 2011 tr-TR

Savaşın Çiçekleri (2011)

(Dram)
2011
IMDB
7.6
(5) 5 22 0 5
22
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
7.6
BU FİLM
7.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
20 Aralık 2017
Her ne kadar ismi ''Savaşın Çiçekleri'' de olsa, bir savaş filminden çok bir dram filmi bu. Kargaşanın tam ortasında kalan eski bir katedralde hayatta kalma mücadelesi veren insanların öyküsünü izleyeceksiniz. Christian Bale filmi tek başına omuzlamış gibi gelse de film, etkileyici sahneleri ve kurgusu ile kendini farklı bir yere çekmeyi başarıyor. Kaçırmayın.

Savaşın Çiçekleri - The Flowers of War

filmine yorum yap!
HODOR
06 Aralık 2022
Harika bir filmdi, izlediğinize asla pişman olmayacağınız hatta bugüne kadar nasıl bu filmi izlememişim diyeceğiniz türden...
Serkan B.
10 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Kısaca; bir millete kafanızda oluşan sempati duvarını yıkacak bir yapımın yanı sıra, iyi oyunculuklar ve aynen alt yorumda söylendiği gibi savaş ve ardında bıraktığı yıkımı da çok iyi tasvir eden bir film.
eowyn
26 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Ben izlerken Christian Bale'in karakterine pek ısınamadım. Herkes çekik gözlü olunca öğrencileri ayırt edip duygusal bir bağ kuramadım. Katedraldeki diğer kadınlar her ne kadar değişse de savaş öncesi hayatlarından dolayı onları da sevmedim. Yani bir dram filminde bence olması gereken karakter izleyici bağı bende kurulmadı. Yine de merak ediyorsanız izleyin sürükleyici bir filmdi. Sıkılmadım. Oyunculuklar gayet iyiydi. Sarsıcı sahneleri de çoktu.
Shak
13 Temmuz 2020
Sıkı Üye
Bu film aslında "Vurdulu Kırdılı" ya da "Gerileyim"e dahil olmaması gereken bir film. Japonlar'ın Çin'i işgal ettikleri bir zamanda (1937) geçiyor. Eğer savaşı ve ardında bıraktığı yıkımı merak ediyorsanız buyrun: mükemmel sunum.
elif G.
02 Temmuz 2018
Sıkı Üye
Çok güzeldi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.