Sevgiler, Simon 2018 tr-TR

Sevgiler, Simon (2018)

(Dram - Romantik - Gençlik)
2018
IMDB
7.8
(11) 4 83 0 5
IMDB
7.8
BU FİLM
19b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
16 Temmuz 2018
Bu film tavsiyesini aranızdan "Nursena Uzel" bana göndermiş. Kendisine teşekkür edip hemen filme geçiyorum. Öncelikle, filmimiz "eşcinsellik" konusu üzerine ilerliyor. Eğer bu ve bunun gibi durumları konu alan filmler sizlik değil ise hemen farklı tavsiyelere ışınlanın derim. Hala burada olanlar için ise biraz anlatayım. 17 yaşında bir gencimiz var. Ve bu gencimiz eşcinsel olduğunu kimselere söyleyemiyor. Fakat bir gün, internet üzerinden okulundaki biri ile yazışmaya başlıyor ve film, izleyiciyi merak ettirerek ilerleyip gidiyor... Ben filmi tam anlamıyla bir "hafta sonu filmi" olarak buldum. O, okulun popüler kızı ve spor ile ilgilenen popüler erkeği gibi klişelerden uzak, daha hayatın içinden bir lise filmi. Ama dediğim gibi eğer filmin temel aldığı konu sizlik değilse, hiç bulaşmayın derim. E hadi tadını çıkarın!

Sevgiler, Simon - Love, Simon

filmine yorum yap!
GULCAN Ç.
20 Ekim 2021
Çaylak
Kesinlikle önyargıları yıkacak bir film fakat eğer bu gibi şeylere karşıysanız, izlemeyin.
Emine ç.
16 Eylül 2021
Çaylak
Akıcı bir film. Günümüz bağnaz toplumların eşcinsellik ya da farklı cinsel eğilimleri hastalık olarak kabul gördüğü bu dünyada bu filmi iyi bulmayanlar illaki olacaktır. HOMOFOBİKLER izlemesin.
W1SD0M
25 Temmuz 2021
Çaylak
Romantizmin ağır bastığı bir gençlik filmi bu. Sıkılmadan ve beğenerek izlediğim bu yapımın kezâ hikayesi, kezâ da işleyişi gayet güzel.
Mel
06 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Arkadaş ortamında izlenebilecek keyifli bir film. Beklemediğim şekilde minik bir gizem de vardı. Mesajlaştığı acaba kim? diye çoğu karakterden şüphelendim bu da ayrı bir hava kattı. Tabuları yıkmaya çalışmış, ön yargılarınızı bir kenara bırakıp izleyin ve insanları anlamaya çalışın.
Ali efe
25 Nisan 2021
Çaylak
Tek kelimeyle bayıldım, bütün ön yargıları önleyecek bir film, gayet keyifliydi.
Jennifer F.
13 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Tek kelimeyle mükemmel bir filmdi, eşcinsellik ya da diğer bütün cinsel eğilimleri hastalık olarak gören zihniyetler bu yorumu beğenmese de gerçek bu. Bu hayatta siyah beyaz diye 2 renk yok herkesin hayatı kendine kimsenin laf etmeye ya da yargılamaya hakkı yok. Ve konu burada birinin gay veya lezbiyen olması değil. Bence insanların hakkımızda ne düşüneceğini ne kadar çok önemsediğimiz, bunun sonucunda kendimize ve etrafımızdaki insanlara verdiğimiz zarar :|
Gökhan Özkol
15 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Neden biri eşcinsel olduğunu insanlara sürekli açıklasın anlamıyorum. İşte bunu bu kadar normalleştiremiyoruz bile. Heteroseksüel bireyler olarak ailemize "Ben heteroseksüelim" şeklinde açıklama yapıyor muyuz? Hayır. Neyse, film gerçekten harika bir film izlemenizi tavsiye ederim.
Ceren D.
04 Haziran 2020
İtiraf etmem lazım ki Simon ağladığı zaman ben de ağladım. Mükemmel bir filmdi, kesinlikle izlenmesi gerekenlerden, ama toplumumuzda sevmeyenler olacaktır elbette... Lütfen artık bu düşünceyi aşalım, 2020 yılındayız. Gelişmemiz lazım.
serayk
11 Ağustos 2018
Çaylak
İçimizi yumuş yumuş yaptı.
Müberra T.
22 Temmuz 2018
Sıkı Üye
Gayet de keyifliydi hiç de rahatsız etmedi. Bunları aşmalıyız artık... Teşekkürler tavsiye için.
Daha fazla yorum1
love simon filmilove simon 2018love simon filmi konusu2018 filmleri2018 film önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.