Sibirya Ekspresi 2008 tr-TR

Sibirya Ekspresi (2008)

(Dram - Macera - Suç)
2008
IMDB
6.7
12
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
1s 55dk
IMDB
6.7
BU FİLM
8.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
18 Kasım 2018

Filmimiz, görevleri nedeniyle tren ile seyahat eden bir çiftin yaşadıklarını konu alıyor. Çiftimiz güle oynaya keyifli bir yolculuk yaparken hayatlarına giren başka bir çift ile hemen arkadaş olup, yola birlikte devam etmeye karar veriyorlar. Fakat adamımız bir durakta trene binmek için geç kalınca kadın, bu gizemli ikili ile yalnız kalıyor. İşte oraya kadar gayet sakin ilerleyen filmimiz de ondan sonra seyrini bir hayli değiştiriyor... Öncelikle bu "Gerilim-Gizem" filmini size "Hafta sonu tadında" kategorimde tavsiye ediyorum çünkü filmimiz ne çok fazla gerilim, ne çok fazla koşturmaca, ne de çok fazla bir gizem barındırmıyor. Yani hepsinden azar azar var diyebilirim. Ayrıca bir yol filmi. İnsanda Doğu Ekspresi'ne binip Kars'a gitme isteği uyandırıyor. Bir cinayet romanı havası var. Yani bu yüzden fazla aksiyon yerine daha durgun bir maceraya tanık olacaksınız. E hadi tadını çıkarın!

Sibirya Ekspresi - Transsiberian

filmine yorum yap!
Aslı B.
22 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Sessiz sakin bir akşamda karanlıkta izlemiştim bu filmi. Daha güzel tadı çıkıyor, kar manzaralarının :) Cinayet romanı havası olan filmleri severim, hiç düşünmeden açıp izleyin, güzel film.
Bedia
08 Mayıs 2022
Sıkı Üye
"Tüm şeytanlarımı öldürürsem içimdeki melekler de ölür..." Güzel filmdi, izlemeye değer.
Ulker F.
24 Aralık 2020
Bu akşam izledim ve çok sevdim. Teşekkür ederim. Gerilim, dram, aşk, kar ve Rusca...
Gökçen Y.
25 Kasım 2020
Usta Yorumcu
Yol filmlerini severim. Daha sakin bir film beklediğim için beni şaşırttığını söylemeliyim. Heyecanını sonuna kadar koruyan gayet güzel bir filmdi.
ömer B.
23 Kasım 2018
tren ve kar, kış. Güzel film
sibirya ekspresi filmisibirya ekspresi filmi konusutranssiberian filmitranssiberian filmi konusufilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesimacera filmlerisuç filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.