Sing Street 2016 tr-TR

Sing Street (2016)

(Dram - Romantik)
2016
IMDB
8
(5) 4 30 0 5
28
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
02 Şubat 2018
Size, gençlik hayallerinin zirvede yaşandığı, bol müzikli nefis bir hafta sonu filmi getirdim. Ayrıca 80'li yılların müzik ve modasına bayılıyorsanız, bu film sizin için bulunmaz bir nimet. Şimdi, bir gencimiz var. Ailesi, yaşadığı sorunlar nedeniyle onu farklı bir okula aldırıyor. Fakat gencimiz, o okula uyum sağlamakta biraz zorlanıyor. ''E kaan müzik nerede?'' diyecek olursanız da, her şey bir aşk ile başlıyor ve bol müzikli keyifli bir maceraya çıkılıyor... Evden çıkamayan, hayallerini erteleyen, ''Ya önce o yazsın...'' diye yakınanlara ilaç gibi gelecek bir ''Kabuğunu kır!'' filmi. Bu arada filmimizde izleyeceğiniz gencimiz gerçekten de bir şarkıcı. Filmi izledikten sonra YouTube'tan ona da bir bakın derim. Hadi tadını çıkarın!

Sing Street - Sing Street

filmine yorum yap!
Ahmet Ç.
02 Mayıs 2023
Sıkı Üye
İzlediğim en iyi gençlik ve müzikal filmdi, kesinlikle izlemeniz lazım.
eowyn
20 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Sürekli erteliyordum sonunda izleyebildim. Filme bayıldım, bütün karakterleri sevdim, her şey çok çok iyi. Müzikleri harika. Kötü filmler için söyleyecek çok şey var ama böyle güzel filmler için diyecek pek bir şey yok, sadece izleyin.
katilcivciv
25 Temmuz 2020
Sıkı Üye
En iyi gençlik filmlerinden biri bu film. Hatta insanın canı ikincisini bile istiyor.
kardelen K.
27 Nisan 2020
Çok güzel bir gençlik filmi. Filmdeki şarkılar dinleme listelerinize ekleyebileceğiniz kadar güzeller. İzledikten sonra 2. film çıksa diye düşünmedim değil. Kesinlikle tavsiye ederim.
Aşkın K.
20 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Müzikal değil ama müzik dolu filmleri seviyorum. "Begin Again" filminden sonra en iyisiydi. Zaten müziğin en iyi yapıldığı döneme (70-80'ler) ait grup ve müziklerin resmi geçidi gibi... Kesinlikle ikinci filmi gelmeli. Üstelik bu kadar başarılı olmuşken. Mutlaka izleyin.
sing street filmi konususing street filmi oyuncularısing street filmi müziklerising street filmi yorumlargençlik filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.