Sokak Kedisi Bob 2016 tr-TR

Sokak Kedisi Bob (2016)

(Dram - Biyografi)
2016
IMDB
7.4
(11) 5 42 0 5
42
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Ocak 2018

Buralarda size de büyük bir zevk ile tavsiye ettiğim ''Hachiko'' filmini anımsayın. Hani o tavsiyemde de yazdığım gibi, gözlerimden birkaç damla düşüren köpek Hachiko'yu hatırlayın. Heh işte, o filmde Hachiko neyse bu filmde kedimiz Bob da öyle.. Şimdi gelelim filmimize. Öncelikle izleyeceğiniz film tamamen gerçek bir öyküye dayanıyor. Hatta aranızda kitabını okuyanlarınız bile vardır, işte öyle nefis bir olayın filmini izleyeceksiniz. Uyuşturucu çukuruna düşmüş ve ekmeğini sokaklarda çalıp söyleyerek kazanan bir gencimiz var. Tabi uyuşturucu dediysem de hemen öyle zombivari keşler gelmesin gözünüzün önüne, aksine bizim adamımız bu beladan kurtulmak isteyen temiz kalpli biri. Zaten kedi seven insan kötü olabilir mi hiç, bendeki de laf... İşte bu adamımız, zorlu bir tedavi süreci ve parasızlık gibi durumlarla boğuşurken bir sokak kedisi ile yolu kesişiyor. Zamanla aralarında şahane bir bağ oluşuyor ve kısa bir süre sonra adamımız, Bob için göz yaşı dökecek kıvama bile geliyor. Sonrası yer yer iç burksa da genel olarak sevimli mi sevimli bir kediyi ve içinde zerre kötülük olmayan bir adamı izleyeceksiniz. Kahvenizi alın ve bir hafta sonunuzu bu filme ayırın gitsin. Hadi, tadını çıkarın!

Sokak Kedisi Bob - A Street Cat Named Bob

filmine yorum yap!
Kaarlonan I.
25 Aralık 2021
Çaylak
Boş zamanlarda sıcak sade bir şeyler izlemek isteyenlere gelsin.
Mathilda9
05 Haziran 2021
Sıkı Üye
Sadeliği ile ön planda olan, gerçek bir hikayeden uyarlanma nefis bir film. Tam olarak hafta sonu filmidir :)
gül İ.
24 Aralık 2020
Tatlı, sıcacık bir filmdi. Gerçek hikaye olması da ayrıca güzel.
Jennifer F.
14 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Kesinlikle çok güzel, yaşanmış, ders alınması gereken bir öykü! Kediler, insanların yanında melek! Hiçbir kötü niyet beslemezler, beyinleri kötülük odaklı çalışmaz! Hakikaten cana yakındırlar, hele ev kedileri uysal birer melek olabiliyorlar; bir insandan çok daha zararsızlar, sinirlendirsen bile davranışları belli çerçevededir, hep dengeli bir şekilde. Hayvanları sevin ,insanlardan daha güvenilirler ✌
oxeloces
26 Ağustos 2020
Kitabı da, filmi de çok güzel. İzlediğim için asla pişman değilim. Bu filme kötü bir yorum yapmaya kıyamaz insan.
Adem Ü.
25 Haziran 2020
Hiç bitmeyen hatıralar, yapılan yanlışlar, her şeyi bu filmle hatırladım... İzleyin.
Gökhan Özkol
24 Mayıs 2020
Usta Yorumcu
Muhteşem bir film, kitabını birçok kez gördüm ama filmi olduğunu bilmiyordum. Hayvanlarla ilgili filmleri çok seviyorum, filmi izlerken çok duygulandım. İyi ki izlemişim, harikaydı.
Barbaros K.
08 Nisan 2020
Çaylak
İzledim ve bir kedim olmadığına gerçekten çok üzüldüm. Bana da gerçekten bir kedicik lazım, bunu fark ettim.
Aytek S.
28 Temmuz 2019
Usta Yorumcu
Nedense gerçek James'in filmde oynamaması bende hayal kırıklığı yarattı. kediyi satın almak isteyen kadına ve oğluna sinir oldum ama cevap efsaneydi ''siz oğlunuzu kaça satarsınız hanımefendi?'', ''Ya da oğlunuzla Bob'u takas edelim''... İzlenmeli.
SPOILER [GÖSTER]
Merve Ç.
08 Ekim 2018
Mükemmel bir filmdi, izlerken çok duygulandım.
Daha fazla yorum1
a street cat named bob konusua street cat named bob yorumlara street cat named bob hikayesikedi filmlerikedi konulu filmlerhayvan filmlerihayvan konulu filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.