Solace 2015 tr-TR

Solace (2015)

(Polisiye - Gizem)
2015
IMDB
6.4
(9) 4 25 0 5
24
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
IMDB
6.4
BU FİLM
9.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
18 Haziran 2018
Bu filmi aranızdan "Caner" bana tavsiye etmiş, izleyip beğendim ve şimdi ben de size tavsiye etmeye geldim. Filmimiz, ardında hiç iz bırakmadan kaybolan bir seri katili yakalama sürecini işliyor. FBI, profesyonel bir yardım almak için bir medyumun kapısını çalıyor ve hem vurdulu kırdılı, hem de geleceğin görülebildiği çılgın sahneler böylece başlıyor... Etkileyici, akıldan çıkmayacak bir film mi? Pek değil. Fakat keyifli mi? Keyifli. Sürüklüyor mu? Sürüklüyor. Üzerine bir de kadroda "Anthony Hopkins" olunca ortaya aksiyonlu, gizemi bol bir film çıkıyor. E hadi tadını çıkarın!

Solace - Solace

filmine yorum yap!
Alperen
21 Mart 2024
Usta Yorumcu
Ben özellikle Jeffrey Dean Morgan için izledim ancak elbette çok daha usta isimler de var kadroda ve bu isimlerin ağırlığını kaldıramayan bir film olmuş bana göre. Polisiye ve kısmen doğaüstü güçleri bir araya getirmek ilgi çekici bir konu ama ben yeterince iyi işlendiğini düşünmüyorum. Filmi izlerken hep bir şeyler eksikmiş gibi hissettim. Oyunculuklar ve atmosferin hatrına bir şans verilebilir.
Eren K.
08 Şubat 2024
Bu filmi önceden izlediğimi küvet sahnesinde hatırladım, ama onun dışında nerdeyse hiçbir sahne tanıdık gelmedi, her halde çok önceden izlemiştim. çok güzel bi seri katil filmi tavsiye ederim.
Aslı B.
05 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Tam benim beğendiğim tarzda bir film. Duygusal tarafı da var. Gerilim, gizem dolu. Ben çok keyif aldım izlerken. Antony Hopkins gibi mükemmel bir usta olunca, film tadından yenmiyor :)
Pinkmoon
15 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Voavv çok güzel bir filmdi! Bu zamana kadar neden izlememişim, Antony Hopkins'i çok severim, film de hem gizem hem gerilim dolu.
aylan İ.
09 Mayıs 2023
Çaylak
Ben beğendim güzeldi. Bence mutlaka izlenmeli. Beni etkiledi.
Mustafa
31 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Film, 'Next' filminin gizem ağırlıklı ve daha kaliteli kadrolu versiyonu gibiydi. Finalinden ötürü ortalama olarak kaldı. Daha iyi bir finalle efsaneler arasına girebilirmiş. Bu haliyle yine de seyir zevki yüksek.
Sinan Ü.
23 Ocak 2021
Çaylak
Filmin kategorisinin vurdulu kırdılı yerine etkilesin olması gerekirdi (bence tabii) Anthony Hopkins'e çocukluğumdan beri bayılırım. Bu filmde de yine her zamanki gibi. Lezzetli bi yemek yemiş hissi veriyor ilginç bi şekilde. Sonlarına doğru da aslında filmin dram yönünü de görüyoruz. İzleyin kesin.
FuaT
15 Mart 2020
Sıkı Üye
Başarılı bir yapım, oyuncular harika. Bu da sizi film boyunca ayakta tutuyor.
hanife ö.
13 Ağustos 2018
ilginç, güzel..
solace filmisolace filmi konusuanthony hopkins filmlericolin farrell filmlerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigizem filmleripolisiye filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.