Sona Doğru 2013 tr-TR

Sona Doğru (2013)

(Macera)
2013
IMDB
6.9
15
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
6.9
BU FİLM
17b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
17 Mart 2018
Size çok ilginç bir film getirdim. Filmimiz, Hint Okyanusu'nda teknesi ile tek başına seyahat eden bir adamın yaşadıklarını konu alıyor. Fakat öyle bir konu alıyor ki, doldurulması gereken tüm boşlukları tamamen size bırakıyor. Bugüne kadar izlediğiniz tüm filmlerde karakter hakkında pek çok bilgiye sahiptiniz fakat bu filmde işler biraz değişik. Bu arada film, tam anlamıyla bir açık deniz filmi. Hatta şu burada hep size bahsettiğim "Ben olsam ne yapardım?" dedirten filmlerden. Bol bol düşüneceğiniz, yer yer panikleyeceğiniz, diyaloglardan çok olaylara odaklanan bir film izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Sona Doğru - All is Lost

filmine yorum yap!
.
05 Ağustos 2022
Beğendiğim bir film oldu. Başroldeki kişiyle birlikte okyanusta geçirdiğimiz zamanlar zorlu ve gerçekçiydi.
Gökhan Özkol
31 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Filmi pek beğenemedim, durgun yapısı beni aşırı sıktı. Yirmi dakika izledikten sonra gerisini ilerleterek izledim. Başka bir filme geçin derim, iyi seyirler.
Umut Ö.
05 Haziran 2020
Sıkı Üye
Robert Redford ustaya saygı... Modunuzda değilseniz izleyip harcamayın filmi, dursun kenarda benim gibi yıllar sonra izleyip vay be dersiniz.
Kartal Ç.
20 Ocak 2019
Film beni pek çekmedi ama tam olarak "Ben olsam ne yapardım" dedirtecek filmdi.
all is lost 2013all is lost filmi konusuall is lost filmi izleall is lost filmi oyuncularımacera filmlerimacera filmi önerileri2013 filmleri2013 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.