Sonsuzluk Projesi 2015 tr-TR

Sonsuzluk Projesi (2015)

(Fantastik - Bilim Kurgu)
2015
IMDB
6.4
(19) 4 98 0 5
85
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
19 Yorum
IMDB
6.4
BU FİLM
45b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
08 Ocak 2018

Yıllar önceki bir doğum gününün video kaydını izlerken bir anda şu anki halinizle kendinizi o videonun içinde gördüğünüzü düşünün. İşte filmimizdeki gencimiz bu uçuk durum ile karşılaşıyor ve arkadaşları ile birlikte bir zaman yolculuğu mücadelesine girişiyor. Gençlerimiz bu çılgın gücü derslerden geçmek ve kaçırdıkları konserlere gitmek için kullanırken birden işler çığırından çıkıyor ve zamanda sapmalar meydana geliyor... Çok büyük bir beklenti ile izlemediğinizde büyük bir haz alabilirsiniz. Düşüncesi bile çılgınca olan bu film beni fazlasıyla tatmin etti. Hadi tadını çıkarın!

Sonsuzluk Projesi - Project Almanac

filmine yorum yap!
Aslı B.
05 Nisan 2024
Usta Yorumcu
Zaman yolculuğu filmlerini sevdiğim için ilgimi çekti izledim. Daha iyi örnekleri var tabii ki... Biraz ortaya karışık olmuş, filmi izlerken sıkılmadım, gayet hareketli, eğlenceli vakit geçirmek için, en sevdiğiniz arkaşlarınızla beraber izlenir.
serdar ş.
12 Ekim 2022
Çaylak
İzledim, konu güzel ama filmin sonuna kadar ortada deli gibi koşan orta okul çocukları var. Film bulamadığınızda bakılır 10/4
Film S.
04 Eylül 2022
Çaylak
Sonu daha anlamlı bitebilirdi ama film genel olarak sıkmadan izletti. Buna benzer birçok film izledim ama burdaki ufak tefek farklılıklar filmi yine zevkle izletiyor.
Ayhan B.
11 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Bu tür film içinde kamera ile çekilen filmleri sevmem ama bu olmuş, gençler çok iyiydi. Konu da hoş, sıkmadan izletiyor.
Genel İzleyici
12 Eylül 2021
Çaylak
Bilim kurgu ve zamanda yolculuk severler için izlenilmesi gereken bir film. El kamerasıyla çekilen filmleri sevmeyenler hiç izlemesin ama genel olarak pişman olunmayacak bir film. İzlerken sıkılmadım, özellikle son yarım saat nasıl geçiyor anlamıyorsunuz. Ama bizi olayların içine alacaklar diye kamera içinden seyrettirilmesi de hoşuma gitmiyor. Daha çok gençlik filmi, bilim kurguyu da konu olsun diye eklemişler sanırım.
ImPredox
29 Ağustos 2021
Çaylak
Güzel bir bilim kurgu ve gençlik filmi. Keyifle sıkılmadan izleyebilirsiniz.
Serkan B.
06 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Eğlenmelik, hafta sonu tadında bi film. Vakti olanlar için keyifli dakikalar içeriyor.
Yasemin D.
21 Mayıs 2021
Çok fazla beklentiye girmeden izleyebileceğiniz, çerezlik bir film.
son film bükücü
12 Mayıs 2021
Çaylak
Film orta seviye, oyuncular ergen değil de yetişkin olsaydı bence daha iyi olabilirdi. Can sıkıntısına iyi gelir ama bi 'mükemmel' de değil :)
Kaan A.
01 Nisan 2021
Sıkı Üye
Bu konuda çok fazla ve kaliteli film çekildi vakti zamanında o yüzden ehhh şöyle böyle yani çerezlik bir film denebilir. Yani çıta bir kere çok yukarda ama kötü de değil!
Daha fazla yorum9
project almanac konusuproject almanac izleproject almanac yorumbeyin yakan filmlerzaman yolculuğu filmlerzamanda yolculuk filmlerigençlik filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.