Soysuzlar Çetesi 2009 tr-TR

Soysuzlar Çetesi (2009)

(Aksiyon - Dram)
2009
IMDB
8.3
(17) 4 131 0 5
121
10
İZLEDİM
SONRA İZLE
17 Yorum
IMDB
8.3
BU FİLM
9.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
03 Ocak 2018
Brad Pitt'li, Michael Fassbender'li nefis bir ikinci dünya filmi. Nazi Almanya'sı, yahudiler ve gizli ajan gibi olguların da bolca bulunduğu filmimizde, tarihin tozlu raflarından nefis sahneler izleyeceksiniz. 5-6 yıl önce ilk fragmanı izlediğimde yaşadığım heyecanı hala hatırlıyorum. Savaşın o kasvetli ortamını birebir görecek ve oturduğunuz yerden yaşayacaksınız. Alışılmışın dışında biraz uzun gelebilir fakat dingin ve rahat kafa ile izlerseniz su gibi akıp gidecek bir Tarantino filmidir benim nazarımda... Hadi hemen şimdi tadını çıkarın!

Soysuzlar Çetesi - Inglourious Basterds

filmine yorum yap!
Alperen
26 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Genellikle burada uzun uzun film hakkında konuşmayı severim ama bu sefer hiç uzatmayacağım. Daha önce süresinden dolayı ertelediğimden pişman olduğum MÜKEMMEL bir film!
aminoasit
10 Ocak 2023
Çaylak
Christoph Waltz ne oynamışsın be abi! Kesinlikle bu adamın sahneleri mükemmel. Filmdeki oyunculuklar bir harika, kesin izlenmesi gereken filmlerim arasında.
Bülent K.
07 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Bir Brad Pitt klasiği daha. Yönetmen de Tarantino olunca geriye sadece izlemek kalır...
Umur E.
16 Haziran 2022
Usta Yorumcu
10 saniyede anlatılabilecek kadar basit bir konuyu iki buçuk saatte çekmek çok ustaca bir yönetmenlik gerektirir. İşte Tarantino filmlerinin özeti de budur. Bu film de onun şaheserlerinden biri.
kudret Y.
12 Şubat 2022
Film çok akıcıydı. Tarantino sayesinde yine kana doyduk.
Serkan B.
11 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Oyunculukların üst düzeyde iyi olduğu ve savaş temalı filmlerde özellikle dönemi ve kurgusu ile seyir keyfi yüksek bir film.
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Bar sahnesindeki 3'ü parmakla gösterme sahnesine çok şaşırmıştım ki gerçekten de almanlar o şekilde gösteriyormuş. Mükemmele yakın, bol aksiyonlu bir filmdi. Adolf Hitler'in alternatif sonuna takılanlar da hiç beğenmeyecek :)
SPOILER [GÖSTER]
UğurKibrit
10 Aralık 2020
Sıkı Üye
Efsane filmlerden. Bu filmi izleyip daha beğenmeyene rastlamadım. 5 dislike verenler Christoph Waltz düşmanları :)
411
27 Kasım 2020
Sıkı Üye
Christoph Waltz'ın oyunculuğun kitabını yazdığı, Tarantino'nun cast seçiminde ne kadar titiz ve ciddi çalıştığının ibretlik bir örneği olan muazzam film. Ara sıra bazı sahneleri YouTube'dan izlemeye devam ediyorum, asla eskimeyecek bir klasik. İzleyin.
Kaan A.
06 Kasım 2020
Sıkı Üye
Burdan Brad Pitt lobisine sesleniyorum. Eyy... tamam Brad iyi çocuk efendi çocuk ama bu filmin yıldızı Tarantino reisin potansiyelini keşfettiği SS Subayı Christoph Waltz'dır. O ne karizmatik bir kötü adam rolüdür be yiğidim :)
Daha fazla yorum7

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.