Stajyer 2015 tr-TR

Stajyer (2015)

(Dram - Komedi)
2015
IMDB
7.1
(23) 4 162 0 5
156
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
23 Yorum
IMDB
7.1
BU FİLM
8.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
08 Aralık 2017
Tatlı mı tatlı sıcak mı sıcak nefis bir hafta sonu filmi ile karşınızdayım. Bilirsiniz oyuncu, yönetmen konularına pek girmem fakat kadroda Robert De Niro ve Anne Hathaway gibi isimler bulununca değinmeden geçersem geceleri rahat uyuyamam.. Şimdi, e-ticaret üzerine çalışan bir şirketin kadrosuna yaşlı bir stajyer ekleniyor ki kendisi De Niro abimiz.. Bu arada ''yaşlı stajyer'' lafı bile bu filmi merak edip izlemek için yeterli bir sebep değil mi? Ben bu garip tanımı duyunca kendimi hemen kaptırıverdim filme. Muhtemelen siz de çoktan gittiniz.. Neyse kendi kendime konuşmayayım bari. Tavsiyeyi burada bitireyim.. Hem siz de çoktan daldınız filme.. Kendi şirketini kurup, ofisinin içinde bisikletle dolaşmayı hayal eden genç girişimciler için aşırı nefis ve aşırı tatlı bir film. Hadi o zaman gelsin kahveler!

Stajyer - The Intern

filmine yorum yap!
Zeynep
07 Eylül 2023
Sıkı Üye
Tam bir hafta sonu tadında bir film, çok severek izledim. Robert de Niro ile sahneleri çok tatlıydı. Anne Hathaway'e de bayılıyorum.
Ahmet Ç.
22 Haziran 2023
Sıkı Üye
3 kere izledim ve gerçekten çok tatlı ve güzel bir film bu, konusu ve işleyişi çok hoş, izleyin, izletin.
Yasel
23 Ekim 2022
Çaylak
Eğlenceli, komik, tam hafta sonu filmi, ailecek izlenecek cinsten.
Bülent K.
21 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Bence modlar arasına "Ailecek" kategorisi de eklenmeli ve bu film orada listelenmeli. Güze ve eğlenceli bir filmdi. Robert De Niro ve Anne Hathaway filmin ekstraları.
betty_krz
11 Aralık 2021
Bence oldukça eğlenceli bir filmdi, Robert De Niro'nun komedi filmlerindeki oyunculuğunu hep sevmişimdir. Bu filmde de bunu görmek oldukça keyif vericiydi. Sıkılmadan izlenecek bir film...
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Trendyol'u anlatıyor olsa inanırdım. Harika bir film. Girişimci bir kadının karşılaşması muhtemel olan acımasız gerçeklerin 90'lı yılların centilmenliği ile yumuşatıldığı sıcak bir yapım.
Pablo.Escobar
18 Eylül 2021
Sıkı Üye
Tam ailecek izlenecek film... Çok güzeldi bence... Tavsiye ederim.
MerveŞerife
30 Ağustos 2021
Çaylak
Çok tatlı ve sıcacık bir filmdi. Sıkıcı değil ama sakin ilerleyişi de gayet yerindeydi.
Küb
28 Ağustos 2021
Çaylak
İkilinin ilişkisini, arkadaşlığını güzelce anlatan tatlış bir film.
Akif Feyzioğlu
20 Haziran 2021
Sıkı Üye
Eğlenceli bir filmdir. Robert De Niro olduğu için filmin sonuna kadar kendimi zorlayarak izledim. Bazen kapatmayı düşünsem de film bitince eğlendiğimi hissettim. 7/10
Daha fazla yorum13

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.