Suçlu 2016 tr-TR

Suçlu (2016)

(Dram - Suç)
2016
IMDB
6.3
(3) 5 33 0 5
33
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
6.3
BU FİLM
7.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
28 Kasım 2018
Siz öldükten sonra beyninizdeki bilgilerin yaşayan birinin beynine aktarıldığını düşünün... İşte filmimiz tam da bu çılgın konuyu işliyor. Değerli bilgiler taşıyan bir FBI ajanı öldürülüyor ve kafasındaki bilgilere ulaşabilmek için azılı bir suçlu denek olarak kullanılıyor. Hayatında hiç iyilik yapmamış olan bu kötü adam, ameliyat sonrası afallıyor ve kendisine aktarılan ajanın anılarını da hatırlamaya başlıyor... Öncelikle küçük beklentiler ile izlemeye koyulduğum bu film beni yakalamayı başardı. Aksiyon sahneleri doyurucu ve oyuncu kadrosu da gerçekten iyiydi diyebilirim. "Oyuncular" kısmında belirtmedim ama filmde "Gary Oldman", "Ryan Reynolds" ve "Scott Adkins" gibi isimler de bulunuyor. Temelinde iyi ve "farklı" bir hikayesi olan, dozunda aksiyon sahneleri ile vurdulu kırdılı bir film izleyeceksiniz. E hadi tadını çıkarın!

Suçlu - Criminal

filmine yorum yap!
Aslı B.
01 Mart 2024
Usta Yorumcu
İlgimi çeken bir konu, güzel film. Kevin Costner'ı ne kadar soğuk bulsam da oyunculuğu muazzam. Film de bir o kadar güzel. İzleyin pişman olmazsınız.
Serkan B.
09 Ağustos 2022
Usta Yorumcu
Taş gibi kadro, Kevin abimizin ustalığı tartışmaya kapalı tabi.Tatlılar tatlısı Gal ve kapanış sahnesiyle akılda kalacak iyi bir yapım. Hala izlemeyenler için hatırlatma olsun, izleyin.
Betül Ö.
05 Aralık 2018
Sıkı Üye
4-5 saatlik bir otobüs yolculuğunda izlemiştim şimdi fragmanı izleyince hatırladım ben çok keyif almıştım izlenimeyenler otobüs yolculuğuna çıkmayı beklemesin konusu biraz ilginç :)
suçlu filmisuçlu filmi konusucriminal filmicriminal filmi konusukevin costner filmlerigal gadot filmlerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesisuç filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.