Suretler 2009 tr-TR

Suretler (2009)

(Aksiyon - Bilim Kurgu)
2009
IMDB
6.3
(7) 5 77 0 5
77
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
IMDB
6.3
BU FİLM
9.10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
26 Temmuz 2018
"Matrix" filminde olduğu gibi her gün yatak odanızdaki bir koltuğa uzansanız ve farklı bir robot bedeni içinde gidip günlük işlerinizi yapsanız nasıl olurdu? Mesela ona araba mı çarptı? Hiç sorun değil. Çünkü sadece zihniniz onda, bedeniniz yani asıl siz evde öylece uzanıyorsunuz. Nasıl ama? Çok çılgın değil mi? İşte, filmimiz de tam olarak böyle farklı bir dünyayı konu alıyor... Filmdeki dünya benim dikkatimi çekmeyi başardı. Fakat bu çılgın fikir daha güzel işlenebilir miydi? Kesinlikle. Fakat kötü mü? Tabi ki de hayır. Şöyle farklı bir şeyler izleyeyim diyorsanız bu film tam sizlik olabilir. Üstelik öyle uzun bir film de değil. E hadi tadını çıkarın!

Suretler - Surrogates

filmine yorum yap!
Bülent K.
07 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Çok önceden, çok sonrayı anlatabilen bir film. Bilim kurgu, artı öngörü tadında bir film. İzleyince orada anlatılan dünyaya adım adım gittiğini anlıyor insan ama inşAllah sonumuz böyle olmaz...
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Ne çok kötü, ne de süper, izlenebilir farklı bi dünya filmi.
E.N.A.
06 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Black Mirror tadında bir filmdi. Metaverse'ün ilerleyen boyutta ne hale geleceğini 2009 yılında anlatan gerçek bir başyapıt. Film ve romanlar sayesinde teknolojinin gelişim hızına biz insanlar da hazırlanıyoruz :)
Serkan B.
29 Ekim 2021
Usta Yorumcu
Ortalama bir bilim kurgu filmi. Yine de oyunculuk anlamında tatmin edici. Vakti olan ve türü seven için uzun olmayan bu yapım, bence izlenebilir.
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Çok mükemmel değil ama bilim kurgu seven biri olarak sıkılmadan izledim. Polisiye yanı bilim kurguya göre bir tık daha ağır.
Kutay E.
26 Kasım 2020
Çaylak
Ağır bilim kurgu sevenler çok sevmese de, çoğunluğun beğeneceği bir film diye düşünüyorum. Bruce Willis filme ve aksiyona gayet yakışıyor fakat biraz daha derin senaryo yazılabilirdi tabi, bu şekilde biraz kolay tahmin ediliyor. Aşırı polisiye olmayan bir senaryo ve bilim kurgu sevenler izlesin.
Berkay S.
29 Şubat 2020
Sıkı Üye
Çok ama çok farklı bir konu. İşlenişi de güzeldi. İzleyin.
2009 filmlerisurrogates filmi konususurrogates 2009film önerilerisuretler filmi konususuretler filmi 2009film tavsiyeleribilim kurgu filmleribilim kurgu film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.