Tetikçiler 2012 tr-TR

Tetikçiler (2012)

(Gerilim - Dram)
2012
IMDB
7.4
(14) 4 120 0 5
109
11
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
1s 59dk
IMDB
7.4
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
26 Ocak 2018

Filmimiz, zaman yolculuğunun bulunup, yasa dışı olarak kullanıldığı 2072 yılında geçiyor. Bu teknolojiyi elinde tutanlar da ne zaman birinden kurtulmak isteseler kişiyi 30 yıl geriye gönderiyorlar. "Ee ne güzel işte öldürmüyorlar..." diyorsunuz ama işte o kısım biraz karışık. "Tetikçiler" ismindeki çalışanlar da gelecekten gönderilen bu insanları öldürüp temizleme görevindeler... İçinde hem 'zamanda yolculuk' barındıran, hem de 'gelecekte geçen' bu film, benim keyifle izlediğim bu 2 özelliği de iyi şekilde işlemeyi başarıyor. Süresi bir tık uzun gelebilir fakat bu türü sevenlerdenseniz, mutlaka bir şans verin derim... İşin özü; Beyin yakma etkili nefis bir film izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Tetikçiler - Looper

filmine yorum yap!
Murad D.
18 Eylül 2023
Bu tarz filmlerde sürekli bağlantıyı sağlamak film ne kadar iyi olursa olsun zor. Yer yer kopukluklar olsa da gayet güzel ve gerçekten beyin yakan tatta bir filmdi.
Alkanistan
07 Haziran 2023
Çaylak
Çok değil, daha birkaç gün önce izlediğim Premium Rush filmiyle yine performansına hayran kaldığım Joseph Gordon Levitt, bu aralar yıldızı parlayan isimler arasında. Aksiyon filmlerinin aranılan isimlerinden biri olacağı su getirmez bir gerçek. Özellikle kurgusu oldukça etkileyiciydi.

Her şey iyi güzeldi fakat bir türlü anlam veremediğim bir eksiklik hissettim nedense. İlk bir saatlik zaman diliminde yer yer sıkıldığım anlar oldu lakin sonrasında çok iyi toparlandı. Aksiyonu sanki daha kuvvetli ve hissedilir bir kıvamda olsaydı çok daha verimli olunabilirmiş diye düşünüyorum. Yoksa bunun dışında çok sıkı bir filmdi.

Bruce ve Joseph arasındaki benzerlik çok iyi saptanmış ve hikayeye de gayet güzel oturtulmuş. Bundan iyisi şamda kayısı olurdu zannediyorum. :)
Bülent K.
29 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Zaman yolculuğu temalı filmleri sevdiğim için geçer not veriyorum ama sınırdan geçti..
Umur E.
05 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Seyir zevki fena olmasa da filmdeki o büyük mantık açığı filmin tamamını heba etmiş. Böylesine büyük bir potansiyeli zamanında yetiştirmeye çalıştıkları için mi heba ettiler bilmiyorum. Yorumlarda mantık hatasını bi arkadaş açıkladığı için ben yazmakla uğraşmicam. Yazık olmuş, heba edilmiş bir potansiyel...
Ayhan B.
01 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Makul bi film, beyin yakan değil de daha çok bilim kurgu-aksiyon tadında.
Buket D.
20 Mart 2022
Sıkı Üye
Ya çok seversiniz ya hiç sevmezsiniz, ben sevmedim. Beyin yakan film çok izledim çok da severim ama bu sıktı.
ayten Y.
18 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Konusu çok ilgimi çekse bile izlemeyi hep ertelediğim bir filmdi. Seyir keyfi yüksek bir filmdi, zaman akışının büyük bir kısmı hiç kopma veya mantık hatası olmadan ilerliyor. Sadece bazı sahneler kafamı karıştırdı ve timeline'a oturtamadım. Konudan bağımsız, Joseph Levitt'in makyajı da bence yüzüne hiç oturmamıştı.
Abdullah Aşcı
21 Aralık 2020
Çaylak
Aşırı boş zamanınız varaa izleyin derim. Fakat şöyle harika bi eser arıyorsanız rotanızı değiştirebilirsiniz..
Abdullah D.
18 Aralık 2020
Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film olduğunu düşünüyorum. Kült olmasa da kesinlikle yeri ve izi kalacak bir film.
Melike d.
29 Kasım 2020
Çaylak
Çok sevip çevreme tavsiye ettiğim, birden çok kez izlediğim filmlerden. Beyniniz yanıyor, merak edip sonuna kadar izlemek istiyorsunuz ve verilmek istenen duyguyu alıyorsunuz.
Daha fazla yorum4
beyin yakan filmlertetikçiler filmi konusugelecekte geçen filmlerzaman yolculuğu filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.