Tez 1996 tr-TR

Tez (1996)

(Gerilim - Polisiye - Gizem)
1996
IMDB
7.5
(10) 4 24 0 5
23
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
06 Nisan 2018
Filmimiz, sinema bölümü öğrencisi genç bir kızın, tezi için yaptığı araştırma sırasında rastladığı bir görüntünün peşine düşmesini konu alıyor. Kızımız, "Şiddet" konulu tezi için yaptığı araştırma sırasında rastladığı bu görüntüyü polise vermek yerine kendi inceliyor ve bir dedektif edasıyla şüpheli arıyor. Fakat işler onun beklediğinden daha büyük çıkıyor ve gerilim dolu bir macera başlıyor... Öncelikle hemen bir dipnot vereyim; bu film 24 yaşında bir yönetmen tarafından çekilmiş. Yani yönetmenin piyasadaki ilk uzun metraj filmi. Hatta film, yönetmenin kendi okuduğu okulda çekiliyor... Film garip bir şekilde beni 2 saat oturduğum yere çakmayı bildi. Peşinden sürükledi ve sürekli "Katil kim?" diye sordurttu. Hollywood efektlerinden uzak, uzun ve kendince bir havası olan iyi bir gerilim filmi izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Tez - Tesis

filmine yorum yap!
Alperen
04 Mart 2024
Usta Yorumcu
İspanyol sinemasının gelecek vadettiği bu filmden belliymiş. Uzun olmasına rağmen çok sürükleyiciydi. Film finale kadar sürekli bir ikilem içinde bırakıyor sizi ve sonunda gerçekten tatmin ediyor.
Mustafa
10 Mart 2023
Usta Yorumcu
Sonuna kadar sürekli "acaba kim?" diye sordurtan bu film, eski olmasına rağmen gayet akıcıydı. Süresinin bir tık uzun olması dışında da bir problemi yoktu.
Ayhan B.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Gerçekten iyi bi filmdi, ilginçti, tuhaf.. tokat atan filmlerden.
Umur E.
03 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Son ana kadar merakı ve gerilimi diri tutmayı başaran ve finale doğru da ''Yahu kim bu katil?'' dedirten ve ters köşe yapan başarılı bir film. Yönetmenlik ve oyunculuk harika ama başrol biraz sönük kalmış.
Bedia
28 Nisan 2022
Sıkı Üye
Yılına göre kaliteli bir yapım olmuş. Oyunculuk ve kurguyu sevdim tek sorun çok uzun olmasıydı onun dışında genel anlamda film çok güzel. Eğer vaktiniz varsa kesinlikle izleyin.
Serkan B.
16 Ekim 2021
Usta Yorumcu
Çok izlenen İspanyol gerilim filmlerinin bir tık altında, başrol, filmin akışını yavaşlatmış. Genel izleyiciye göre bir yapım, vakit geçirmelik.
411
12 Şubat 2021
Sıkı Üye
Alejandro Amenabar bu filmle ünlü oldu fakat bundan sonra Abre los Ojos, The Others ve İçimdeki Deniz gibi filmleri çektiği için bu harika filmi gölgede bıraktı. Çok iyi bir gizem, gerilim filmi 8/10.
ayten Y.
27 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Yıllar önce izlemiştim. Hatırladığım kadarıyla çok başarılı bir filmdi.
Mehmet K.
29 Mart 2020
Çaylak
Çok güzel kurgulanmış. Acaba katil o mu bu mu diye herkesten şüphe uyandırıyorsun. Holywood filmlerinden sonra ispanyol filmleri çok hoşuma gidiyor.
Zeynep Ö.
30 Mayıs 2018
mükemmel bir gerilim filmi
Daha fazla yorum0
tesis filmitesis filmi 1996gerilim filmlerigerilim filmi önerileri1996 filmleritez filmi konusutesis filmi konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.