The Disaster Artist 2017 tr-TR

The Disaster Artist (2017)

(Dram - Biyografi)
2017
IMDB
7.9
9
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
11 Ocak 2018
Franco kardeşlerin başrollerde olduğu filmimiz, gelmiş geçmiş en kötü film olan 2003 yapımı "The Room" filminin ortaya çıkış hikayesini konu alıyor. The Room, her ne kadar en kötü film olsa da, garip bir şekilde "kült" filmler arasında sayılıyor. Yani kötü olması absürt bir etki yaratmış ve hala gösterime girdiği özel salonlarda insanları kendine çekiyor. İşte tam da bu ilginç macerayı anlatan film, birçok absürtlük ile sizi baş başa bırakıyor. Hatta birkaç "+18" sahnesi de mevcut. İşin özü, tarihin en kötü filminin yapılışını anlatan filmi izleyeceksiniz. Unutmadan, filmin sonunda (tabi bitirebilirseniz) "The Room" filminden sahneler de gösteriliyor, o kısımları muhakkak izleyin. İlginç bir konu, absürt sahneler ve nefis bir oyunculuk örneği... Hadi tadını çıkarın!

The Disaster Artist - The Disaster Artist

filmine yorum yap!
Kaan A.
05 Kasım 2020
Sıkı Üye
Konuya yabancı olanlar için bu film gelmiş geçmiş en kötü filmin çekildiği süreci anlatıyor. Bu en kötü film olayı da bi garip zaten. Kimse bu filmin kötü olmasını umursamıyor çünkü film bir kez kültleşti.
Freedom Krueger
24 Ocak 2020
Sıkı Üye
Filmin sonuna yapılan eklemeler müthiş. İzleyin abi kaçırmayın böyle filmleri.
the disaster artist konusuthe disaster artist izlethe disaster artist yorumlarthe disaster artist oyuncularetkileyici film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.