The Keeping Hours 2017 tr-TR

The Keeping Hours (2017)

(Gerilim - Dram)
2017
IMDB
6.3
(13) 4 57 0 5
54
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
1s 31dk
IMDB
6.3
BU FİLM
24b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
16 Aralık 2018

Son zamanlarda beni en çok etkileyen filmi tavsiye etmeye geldim bugün size... Filmimiz, dünyalar tatlısı oğullarını bir kazada kaybeden anne-babamızın yaşadıklarını konu alıyor. Çocuklarını yitirmenin de acısıyla boşanıp, yollarını ayıran çiftimizi bazı "doğaüstü" olaylar tekrar bir araya getiriyor ve film sizi hem gererek, hem düşündürerek, hem de hüzne boğarak ilerliyor... "Aman spoiler olmasın, tatlar kaçmasın" diyerek filmin konusuna daha fazla girmeyeceğim. Fakat şunu bilin; Film sizi önce bir miktar rahatlatacak, sonra biraz gerecek, hemen sonra şaşırtacak, ve hemen akabinde de hüzne boğacak... Bu kadar çok duyguyu yaşatıp da saçmalamayan bir film bulabilmek çok zordur. İşte bu film, bu konuda dengeyi nefis bir şekilde tutturmuş. Yorumunuzu çok merak ediyorum izledikten sonra mutlaka aşağıya bırakın... E hadi tadını çıkarın!

The Keeping Hours - The Keeping Hours

filmine yorum yap!
Aslı B.
06 Nisan 2024
Usta Yorumcu
Bize bahşedilen hayatımızın, sağlığımızın, sevdiklerimizin kıymetinin farkında olmak için bir hatırlatma olmuş bir film. O kendimize ya da çok sevdiğimiz birine konduramadığımız kaçınılmaz son gelmeden önce aldığımız her nefesin değerini bilmek lazım. Bu film bana bunları düşündürdü, hissettirdi. Duygusal, ağır dram filmi ona göre izleyin.
Mustafa
10 Mart 2023
Usta Yorumcu
Film benim için çok fazla gerçeküstüydü. Anlatılan konuyu da bir yere bağlayamadım. Ağır dram vermek adına fazla saçmaladıklarını düşünüyorum.
Hacer Ö.
19 Aralık 2022
Sıkı Üye
Güzel filmdi. Beni düşüncelere soktu. Canınız olan birini kaybetseniz ve onu tekrar görmek isteseniz neler olurdu... Spoiler yememek için daha fazla yorum yapamıyorum... Tabi gerçek dünyada böyle şeylerin olması mümkün değil ama hani rüyada bile görse insan sabah gülerek uyanıyor ya... Bu kadar yorum yeterli, farklı bir senaryo bu, izleyin derim.
Gizem O.
30 Nisan 2022
Sıkı Üye
Ya duygusal boşluktayım ya da film çok acıklı. Bu kadar ağlamanın başka açıklaması yok.
Seçim S.
21 Ekim 2021
Çaylak
Çok ağır geldi be. Güzeldi ama ne bileyim ezdi beni. :/
cansu B.
30 Eylül 2021
Çok ağladım :( Bu kadar ağlıyacağımı düşünmemiştim.
Eda.b
15 Ağustos 2021
Gerçekten çok duygulandım, çok etkiledi beni :( İzlenmesini kesinlikle tavsiye ettiğim bir film.
Tuanna C.
14 Eylül 2020
Sıkı Üye
Çok etkiledi beni bu film. İzleyin derim.


Miraç I.
23 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Gerçekten duygu yüklü iyi bir filmdi, izlerken duygulanmayan olmaz sanırım.
Kemal K.
20 Nisan 2020
Ağlattı ya... Tavsiye ederim.
Daha fazla yorum3
the keeping hours filmithe keeping hours filmi konusu2017 filmlerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesidram filmlerigerilim filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.