The Place 2017 tr-TR

The Place (2017)

(Dram - Gizem)
2017
IMDB
7.1
9
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
1 Yorum
04 Aralık 2018
Öncelikle baştan söyleyeyim; Tamamen diyalog üzerine kurulan tek mekanlı bir film izleyeceksiniz. Filmimiz, insanlara istekleri doğrultusunda görevler veren bir adamı konu alıyor. Adamımız bir kafede oturup sabahtan akşama kadar insanlarla konuşuyor ve onların hayatlarında değişikliklere yol açıyor... Film sizi biraz sıkabilir. Fakat bunu aşarsanız filmin alt metninde çok farklı bir anlam yattığını ve adamımızın kim olduğunu açıkça görebilirsiniz. Yani film aslında büyük bir gizem üzerinde ilerliyor. Hayata, insanoğlunun hırsına ve iyi-kötü olmaya dair izleyeceğiniz bu film, konuyu işleyişi ve tek mekanlı oluşuyla beni olduğu gibi sizi de etkileyebilir. Filmden sonra aklınızda muhtemelen bazı soru işaretleri olacaktır, onları da bana bir yerlerden ulaştırabilirsiniz. E hadi tadını çıkarın!

The Place - The Place

filmine yorum yap!
Aslı B.
28 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Bu film sitede karşıma çıkınca "mutlaka izlemeliyim!" dedim. Yorum kısmının boş olduğunu görünce daha da çok izlemek istedim. Demek ki herkes tek mekanda ve diyalogla geçtiği için pas geçmiş, ertelemiş. Adamın kim olduğunu çok iyi anladım ben beğendim. Tek mekan olmasını falan kafaya takmadan direkt açıp izleyin. Derin anlamları olan ve insana kendini, hayatı sorgulatan bu filmi pas geçmeyin. Vakit su gibi akıp gitti va sonu da istediğim gibi bitti. Sonundaki şarkı da çok güzel, izleyin.
the place filmithe place filmi konusuitalya filmleri2017 filmleri2017 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigizem filmleridram filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.