Tomb Raider 2018 tr-TR

Tomb Raider (2018)

(Aksiyon - Macera)
2018
IMDB
6.3
(12) 4 105 0 5
93
12
İZLEDİM
SONRA İZLE
12 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
20 Kasım 2018

Bu tavsiyeyi aranızdan "Çağla Ayşe Durgan" ve "Esin Kara" izlemem için bana göndermiş. Kendilerine teşekkür edip hemen filmimize geçiyorum. 7 yıl önce babasını kaybetmiş 21 yaşında genç bir kızımız var. Kendisi malı mülkü elinin tersi ile itip bisiklet kuryeliği yaparak hayatını sürdürüyor. Fakat bir gün eline geçen küçük bir bulmaca onu babasını bulmaya itiyor ve böylece bir maceraya atılıyor... Bu seriyi yıllar önce başrolünde "Angelina Jolie" ile izlemiştik fakat konuyu tekrar işleyelim demişler. E gerek oyunundan, gerekse geçmişte çekilen filmlerinden konuyu bildiğimiz için ben bu filmde 2 şey aradım. 1: "Gerçekten kayda değer bir macera olacak mı?", 2: "Görüntüler tatmin edecek mi?"... Şahsen bu 2 sorumun cevabını da aldım. Şöyle cipsle, çerezle izlenecek bir macera ve iyi görsel sahneler ile karşılaştım. Klişelere takılmaz, birkaç sahneyi de sorgulamadan atlatırsanız keyifli bir macera sizi bekliyor diyebilirim. E hadi tadını çıkarın!

Tomb Raider - Tomb Raider

filmine yorum yap!
Hacer Ö.
08 Aralık 2022
Sıkı Üye
Film türlerini ayırt etmem yeter ki senaryo ve atmosfer güzel olsun. Her ne kadar bu filmde başrol oyuncumuz amazon savaşçısı olmasa da ona yakın bir performans sergiliyor. Biraz abartılmış ama yine de beğendim... Atmosfer güzeldi. İyi seyirler.
Bülent K.
07 Ekim 2022
Usta Yorumcu
İzlerken bu kız bir yerden tanıdık geliyor derken; "Büyük çıkışını 2015 yılında yapan Vikander, Ex Machina'daki Ava ve Danimarkalı Kız'daki Gerda rolleriyle büyük beğeni topladı. Danimarkalı Kız'daki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar kazandı" ibaresini okudum... Dansçı olmasında mütevellit role çok iyi gitmiş. Angelina Jolie mi yoksa Vikander mi derseniz, Jolie derim ama onun yokluğunda ancak bu kadar olabilir.
Yağız Şimşek
09 Eylül 2022
Sıkı Üye
Tabi ki oyundan aldığınız zevki alamıyorsunuz ama yine de izlenir mi izlenir. Ama mantık hatalarına çok takılıyorsanız sakın izleyeyim demeyin, m*nyak olursunuz.
Ayhan B.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Jolie'nin oynadığı seri daha iyiydi. Bu filmle vakit harcamayın bence..
Bedia
25 Nisan 2022
Sıkı Üye
Imdb puanı isabetli olan, orta seviye bir film. İzlenir mi? İzlenir bence. Ben beğendim çok bir beklentiniz yoksa siz de beğenirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.
Tahaa K.
12 Mayıs 2021
Çaylak
Tomb Raider oyunlarını oynayanlar pek fazla beğenmeyebilir ama tavsiye ederim :)
ÜMİT A.
09 Nisan 2021
Çaylak
Klasik bir hikaye. Etkileyici değil ama izlenir, memnun olursunuz.
Gökhan Özkol
21 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Zaman geçirmelik güzel bir film. Öyle abartılacak veya fazla kötü denilebilecek bir yanı yok, izle geç. İyi seyirler.
Burak A.
11 Ağustos 2020
Çaylak
Çok güzel, izlemeye değer, sürükleyici bir filmdi. Tavsiye ederim...
eowyn
13 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Alicia Vikander yine harika. Güzel, eğlenceli bir film.
Daha fazla yorum2
tomb raider filmitomb raider filmi konusutomb raider 2018alicia vikander filmleri2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesiaksiyon filmlerimacera filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.