Tuhaf Ev 2014 tr-TR

Tuhaf Ev (2014)

(Gerilim - Dram)
2014
IMDB
6.7
(16) 4 49 0 5
44
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
16 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
23b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
01 Şubat 2018
Filmimiz, "Agorafobi" yani açık alan korkusu olan ve hayatının tümünü doğduğu bir apartman katında kız kardeşi ile geçirmiş olan bir kadını konu alıyor. Fazla dindar olan ve evde terzilik yaparak geçimini sağlayan kadının kapısına bir gün komşusu yaralı bir halde geliyor ve işte sizi boncuk boncuk terletip, soluksuz bırakacak tüm sahneler de o andan itibaren başlıyor. Birçok tek mekanlı film izledim ve size de burada tavsiye ettim fakat bu film beni fazlasıyla etkilemeyi başardı. İyi bir hikaye üzerine oturtulmuş, bol gerilimli ve biraz da kanlı nefis bir İspanyol filmi izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Tuhaf Ev - Musaranas

filmine yorum yap!
Pinkmoon
16 Ağustos 2023
Sıkı Üye
İlk bir saati durgun geçiyor ama sonrasında çığırından çıkıyor. Bazı yerleri tahmin edilesi.
Aslı B.
26 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Bazı mantık hataları olmasına rağmen iyiydi. Ağır dramlı, etkileyici ve bol kanlı bir film. Masumlar apartmanındaki Safiye gibi terzi abla ama çok kötü zamanlar geçirmiş kafası gitmiş. Ağır bir film psikolojiniz sağlamsa izleyin. Baba rolündeki adamı sokakta görsem dövebilirim tipi kayık tam bu rollerin adamı, başka filmde de sapıktı. Herkes beğenmeyebilir ama yine de bir şans verin derim.
SPOILER [GÖSTER]
Mustafa
16 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmin ilk yarısıyla ikinci yarısı birbirinden çok farklıydı. Gerilim düzeyi çok iyiydi ve finali tahmin edilebilir olmasına rağmen sonuna kadar soluksuz izledim.
drsecil
24 Temmuz 2021
Çaylak
Sonunu tahmin ettiğim bir filmdi ama çok etkileyiciydi, izlenebilir yapımlar arasında.
Bedia
13 Nisan 2021
Sıkı Üye
Son ana kadar kafamda sorular sorup durdum neden acaba diye, film gerçekten sürükleyici. İzlediğim için pişman değilim bazı kanlı sahnelerde rahatsız oldum, onun dışında gerilimi yüksek, biraz duygusal çok da kaliteli bir filmdi. İzlemenizi tavsiye ediyorum.
eraycoskun
07 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Filme bayıldım ve aşırı gerildim. Son yarım saate kadar dayanın derim, mutlaka beğeneceksiniz, çünkü işin içinde İspanyollar var. Şiddetle öneriyorum.
uykusarhosu
22 Mart 2021
Sıkı Üye
Tek mekanlı, psikolojik gerilim türünde ve muhteşem bir başrol oyunculuğu... ve sona geldiğinde filmin ruhunu hissedebiliyorsunuz.
Yigittheripper
24 Şubat 2021
Usta Yorumcu
İspanyol sineması gerçekten gerilim türünün hakkını veriyor. Çok daha güzel örnekleri olsa da bu film de izlemeyi hak ediyor.
411
30 Kasım 2020
Sıkı Üye
Başrol ablamız yaşamış rolünü. Luis Tosar da var filmde ama pek rolü yok. Sevgiye muhtaç agorafobik bir kadının etkileyici, yürek burkan öyküsü. Hikaye çok etkileyici ama daha iyi de aktarılabilirdi bence. 6/10
Gökhan Özkol
15 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Yorum yapmadığımı fark edip geldim. Film tatmin edici birçok özelliğe sahip öncelikle. Başrol gerçekten çok etkileyici, akılda kalıcı bir film bence izlemelisiniz.
Daha fazla yorum6
musaranas filmi konusumusaranas filmi izlemusaranas filmi yorumlarıgizem filmlerigerilim filmlerigerilim filmi önerileriispanyol filmleriispanyol filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.