Tükeniş 2018 tr-TR

Tükeniş (2018)

(Fantastik - Bilim Kurgu)
2018
IMDB
6
(11) 4 86 0 5
73
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
IMDB
6
BU FİLM
38b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
29 Temmuz 2018

Bu filmi son 2 gün içinde aranızdan tam 4 kişi bana tavsiye olarak gönderdi. Israr bu kadar büyük olunca da ilk gönderen, yani "Ahmet Demirkıran" tavsiyesi ile izlemeye koyuldum. Diğer 3 kişiye ve Ahmet'e çok teşekkürler edip filme geçmek istiyorum. Şimdi filmimiz, sürekli "uzaylı istilası" temalı rüyalar gören bir babamızı konu alıyor. Çaresiz adamımız işte, evde hatta sokakta aniden gördüğü bu kabuslarda ailesini korumak için çırpınıp duruyor ve birden kendini düşünürken buluyor... Öncelikle bir "Netflix" filmi izleyeceksiniz. Aşırı iyi görsel efektler, mekanlar ya da oyunculuklar beklemeyin, üzülürsünüz. "Ee kaan ne kaldı?" dediğinizi duyar gibiyim, hemen söyleyeyim; "Fikir"... Evet. Filmin temelinde yatan fikir insanın beynini yakan cinsten. İşte beni de bu etkiledi. Yani çok çok büyük bir beklentiniz olmasın, fakat ilk yarısını sağ salim aşarsanız tüm cevapları alacağınızı bilin derim. Sürükleyici ve merak ettirici bir film sizi bekliyor. Hadi tadını çıkarın!

Tükeniş - Extinction

filmine yorum yap!
Gizem O.
12 Ekim 2022
Sıkı Üye
Konu olarak ilgi çekici evet görsel efektler de güzel, ikinci yarısı da güzel ama oyuncuların enerjisi asla geçmiyor. İzlerken bir miktar sıkıldım.
Kaan A.
10 Haziran 2022
Sıkı Üye
İlginç bir konusu var ama konunun işlenişi oldukça kötü. Hatta yer yer romantizmi o kadar arttırıyorlar ki sırf mutlu aile imajı için aralarında düşman varken sarılıyorlar. İzlemeden önce mantığınızı çıkarıp bir bardak temiz suyun içine koyun. Böylece izlenmesi daha kolay olur.
Eren T.
05 Mayıs 2022
Çaylak
Film çok iyi başladı, bize müthiş bir atmosfer sunuyordu. İstila başladıktan sonra daha harikalaştı. Ancak bu kadar övmeme rağmen beğenmediğim tek şey sonunun çok kötü olması. Devam filmi olacak gibi bir son ancak gene de iyi. 7.5/10
411
26 Kasım 2020
Sıkı Üye
Akıcılık konusunda sıkıntılı olsa da hikaye ve sürprizlerle izleyiciyi bilim kurguya doyurabilen bir yapım.
ayten Y.
26 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Filmdeki kızlardan nefret edenler kervanına katılarak yazıyorum. Film konusunda aradayım. İlk yarıda, hatta 55 dk sadece buradaki yorumlar için kapatmadım. İzlemeyen bir şey kaybetmez.
Shak
13 Temmuz 2020
Sıkı Üye
Zaten bir filmde oyunculuk yoksa o iyi bir film değildir. Çünkü fikir ne kadar orijinal ve özgün olursa olsun o ortama giremezsiniz, empati kuramazsınız ve dolayısıyla sıkılırsınız. Marvel'la ünlenmiş o arkadaş, Now You See Me 2'de role tam oturan grubun kızı (bkz. Cloverfield) -bir daha anne rolü yapmasın lütfen- ve birkaç tane de yan rolcü oyuncunun yanında settekilerin çocuklarını da oynatmışlar sanırım. Çocuklar da "anne sütüm nerede, anne ayakkabım sıkıyor, baba ne oluyor bi cevap ver ya" şeklindeler. Ben de beyin yakan film olarak duyup görmüştüm de yok, boş verin.
Sinan Ü.
26 Mayıs 2020
Çaylak
Burada tavsiye edilen değil ama aynı isimdeki Sığınak filminde de şöyle bi benzerlik var. Adamların gördükleri rüyalara eşleri inanmıyor, ama sonunda haklı çıkıyorlar. Rüya görenleri yabana atmayın :)
SPOILER [GÖSTER]
Erdem A.
17 Mayıs 2020
Usta Yorumcu
Sürekli ağlamak ve yer yer boş laf çevirmek dışında filme katkısı pek olmayan kız çocuklarına ve baş kahramanımızın, en azından bu tarz bir filme göre, fazlasıyla "pısırık" olmasına aldırmaz ve ilk bir saatlik kısımda filmi kapatmamayı başarabilirseniz; son yarım saatiyle, soruların cevap bulduğu kısım ile, tüm bu kusurlarını telafi edip vasat olmaktan sıyrılmış bir filmdi.
Arşivci
05 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Sadece filmin fikri güzeldi. Gerisi vasat ve eh işte. Ayrıca küçük kıza da sinir olup durdum paso arıza çıkardı. Film bir yere de bağlanmadı aslında havada asılı kaldı. Tavsiye etmiyorum.
SPOILER [GÖSTER]
Semih
01 Mayıs 2020
Çaylak
Konusu çok orijinal ve ilginç bir filmdi. Bu konunun işlenişi de yine çok farklı. Bence izlendiğinde herkes güzel vakit geçirecektir.
Daha fazla yorum1
extinction 2018extinction filmi konusutükeniş filmi 2018netflix filmlerinetflix film önerileribilim kurgu filmleribilim kurgu film önerileri2018 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.