Tüm Sırların Sahibi Kız 2016 tr-TR

Tüm Sırların Sahibi Kız (2016)

(Gerilim - Dram)
2016
IMDB
6.7
(9) 4 44 0 5
36
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
19b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
04 Şubat 2018
Filmimiz, kimsesiz şehirlerin olduğu, insanların birer zombiye dönüştüğü ilgi çekici bir konuya sahip. Bir mantar; kan, tükürük ve mantar sporu yoluyla dünya üzerindeki insanları birer zombiye dönüştürüyor. Fakat bu virüsü anne karnında kapmış olan çocuklar, virüse karşı bir nevi bağışıklık kazanıyorlar. Film, ilk anından itibaren de aşırı gizemli olarak bunu aktarıyor. Sonrası ise kovalamacalar, doğaya geri dönmüş, terk edilmiş devasa şehirler ve büyük bir hayatta kalma çabası... Fakat film ilk yarısındaki bu gizemi pek ikinci yarısına taşıyamıyor. Burada eleştiri değil tavsiye cümlelerine yer vermem gerek biliyorum fakat dediğim gibi 7 olarak başlayan filmimiz kapanışı 6,7 olarak yapıyor. Ha kötü mü? Burada size tavsiye ettiğime göre tabi ki de değil, ama daha güzel olabilir miydi? Kesinlikle... Asılı kalmış ve biraz zorlama olan birkaç sahne dışında zerre sıkılmadım diyebilirim. Bu arada filmi izledikten sonra aklınızda şu cümlem yankılansın; Dünyayı çocuklar kurtaracak... Hadi tadını çıkarın!

Tüm Sırların Sahibi Kız - The Girl With All the Gifts

filmine yorum yap!
Murad D.
18 Eylül 2023
Bakış açısı farklı, merak ettiren cinsten bir zombi filmi.
Ayhan B.
13 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Boş yorumlara ve imdb puanına aldanmayın çok iyi bi film. Dünyalar Savaşı'ndan daha iyi anlatılmış ve işlenmiş konu.. Sıkmayan bi filmdi.
Mustafa
06 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Film çok iyi başladı ama sonlara doğru giderek vites küçülttü. Çok iyi bir film mi hayır. Ama dünyanın sonu temalı filmleri seven kişiler için yine de ilaç gibi gelecek.
elifff
02 Temmuz 2021
Çaylak
Zombi filmlerinden alakasız bi "zombi" filmiydi. Bence daha sürükleyici bi konusu vardı. Sonunu hiç tahmin edemeyeceğim bir biçimde bitti ve beni baya şaşırttı. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
Mel
26 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Zombi olayına farklı bir bakış açısı sunulmuş. Resmen yeni bir zombi ırkı.. Tavsiye ederim.
Miraç I.
17 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Standart zombi filmlerinden farklı ben konusunu, işleyiş şeklini sevdim. Evet sonuna doğru biraz sıradanlaşıyor fakat yine de merak ettiriyor.
Erdem A.
16 Mayıs 2020
Usta Yorumcu
Acı da olsa gerçek şu ki: film, ilk yarım saatten sonra gittikçe sıradanlaşıyor. Siz de zamanla üzülmez, sevinmez ya da gerilmez hâla geliyorsunuz. Kendi adıma söyleyeyim, filmin sonunda duvarı seyrediyor gibi hissettim. Anlamsız ve değersizdi. Beğen'e basmamın sebebi ise bahsettiğim ilk yarım saat. Her ne kadar devamı hayal kırıklığı olsa da başları mükemmeldi. Çocuklara neden bu şekilde muamele yapılıyor? Onların farkı, çevredekilerin amacı ne? Bu soruların cevabını yirmi dakikada alıp devamında sıradan zombi-hayatta kalma filmlerinin biraz süslenmiş halini izlemektense "başı" diye tabir ettiğimiz kısım ortalara kadar uzasaymış ve detaylandırılsaymış, işte o zaman gerçek bir gizem filmi olur ve izleyenler devamının sıradan olmasını bu kadar umursamazmış.
Arşivci
13 Nisan 2020
Sıkı Üye
Zombi filmleri denilince akla hep bir hayatta kalma mücadelesi ve yoğun bir ateş gücüyle hayatta kalma savaşı geliyor. Warm Bodies filmi gibi bu film de zombiliği farklı bir açıdan ele almış. Enfekte olanlar bildiğiniz otonom şeklinde zombi, fakat ikinci jenerasyon dediğimiz anne karnındayken enfekte olanlar var. Bunlar yarı zombi yarı insan. Düşünebiliyor, öğrenebiliyor ve birçok fonksiyonu yerine getiriyor. İnsanlar bu ikinci jenerasyonu aşı üretmek için kontrol altında tutuyorlar. Filmin baş kahramanı kızımız işte tam da böyle bir karma zombi. Kızımızın sağ kalmış bir avuç insana yardım etmesi ve başlarından geçenleri anlatıyor. Zombilerin de sevebileceği, sahiplenebileceğini anlatan, aslında zombilerin de var olma çabası dışında bir amaçlarının olmadığını vurgulayan enteresan bir zombi filmi. Sürükleyici. İzleyin bence :)
SPOILER [GÖSTER]
Aytek S.
07 Ekim 2018
Usta Yorumcu
Seyirlik adem ile havva misali bir avuç çocuk + vahşi içgüdü yeni bir yaşam...
the girl with all the gifts filmi konusuthe girl with all the gifts filmi yorumlarıthe girl with all the gifts filmi izletüm sırların sahibi kız filmi konusutüm sırların sahibi kız filmi yorumlarbilim kurgu filmleribilim kurgu filmi önerilerisurvival filmlerzombi filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.