Tutsak 2013 tr-TR

Tutsak (2013)

(Gerilim - Suç)
2013
IMDB
8.1
(25) 4 184 0 5
176
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
25 Yorum
2s 33dk
IMDB
8.1
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
22 Aralık 2017

Gerim gerim gerileceğiniz, durgun bir şekilde ilerlerken ani tepkilerle birden irkileceğiniz ve arada bulduğunuz boşluklarda filmi çözmek için uzun uzun düşüncelere dalacağınız nefis bir film izleyeceksiniz.. Her şey Hugh Jackman abimizin ''Where is sister?'' lafı ile başlayıp, Jake Gyllenhaal abimizin donuk bakışları ve nefis oyunculuğu ile devam ediyor... Kaybolan 2 kızın bulunma sürecini ilmek ilmek işleyen nefis bir gerilim, gizem filmi bu. Sakin kafayla, kendinizi vererek izlediğinizde uzun bir süre etkisinden çıkamayacağınız sahneler de barındırıyor. Dingin, sakin ilerleyen ama izleyicinin yüzüne tokat gibi çarpan bir film izleyeceksiniz, hadi tadını çıkarın!

Tutsak - Prisoners

filmine yorum yap!
Aslı B.
28 Mart 2024
Usta Yorumcu
Puanının yüksek olmasından ve yorumları okuduktan sonra, beklentimi çok yüksek tuttuğumdan mıdır nedir biraz hayal kırıklığına uğradım. Süresi bu kadar uzun olmamalıydı, dikkatimi o kadar uzun süre canlı tutamadım. Tahminlerim tuttu, yani demem o ki hiç kimsenin aklına gelmeyecek çok ilginç bir konu değil. Her şeyi ben bilirim, ukalalık havalarında değilim elbette ama beklentimi karşılamadı. Yönetmen bir kılçık atmazsa olmaz tabii :))
Ayfer E.
13 Kasım 2023
Çaylak
Oyunculuklar nefis, izlenmesi gereken bir film. 10 üzerinden 7 gibi.
Recep Ç.
16 Eylül 2023
Sıkı Üye
Biraz yavaş ilerlese de sürükleyici ve heyecanlıydı. Hesaplamalar güzel. İster şaşırtmaca, ister hedef saptırma deyin, her şey güzel yerleştirilmiş. Film güzel olduğu için süresi hiç sorun olmadı. Hemen izleyin.
Ertuğrul U.
25 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Senaryosu gerçekten güzel, oyuncu kadrosunu zaten konuşmaya gerek yok, güzel bir filmdi eskiden izlemiştim şimdi yine karşıma çıktı izleyin.
Pinkmoon
31 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Bu zaman kadar neden izlememişim bu filmi acaba. Uzundu ama güzeldi sonunu hiç beklemiyordum.
Alperen
27 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Filmin süresi gözünüzü korkutmasın zira ben izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Çok iyi senaryosu ve usta 2 oyuncusu ile yavaş ilerleyen ama ilmek ilmek işlenen bir film izleyeceksiniz. Mutlaka tavsiye ederim.
Hacer Ö.
06 Aralık 2022
Sıkı Üye
Filmi çok beğendim, senaryo güzel ve bir babanın kayıp çocuğunu bulmak için harcadığı emeği izlemeye değer, tavsiyemdir.
Umur E.
15 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Senaryo ve oyunculuk çok iyi ama filmi taşıyabilmek için bazı mantık hataları yapılmış. İMDb'si 7 ve üzeri tabi ki ama bence o kadarını da hak etmemiş.
Caner C.
10 Haziran 2022
Çaylak
Oyunculuklar güzeldi. Hikaye merak uyandırıcıydı. Süresi biraz fazla uzundu. Sonu da hatalıydı bence. 10/7.3
Helinn
22 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Filmi bayağı beğendim kurgusunu oyunculukları vs. ama gel gelelim çok fazla mantık hatası vardı, 2 buçuk saate gereksiz detaylar yerine en gerekli şeyleri koymamışlar. Sonu çok daha farklı olabilirdi. Yine de tavsiye ederim.
Daha fazla yorum15
prisoners filmiprisoners filmi konusuprisoners tutsak filmitutsak filmi konusuetkileyici film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.