Üçkağıtçılar 2003 tr-TR

Üçkağıtçılar (2003)

(Dram)
2003
IMDB
7.3
(10) 4 51 0 5
48
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
30 Kasım 2017
Nicolas Cage'in nasıl nefis bir oyuncu olduğunu yüzümüze yüzümüze vuran, ağzınızı açık bırakacak bir dolandırıcılık filmi. Fakat öyle dolandırıcılık, illegal şeyler dedim diye de hemen silahlar banka soygunları falan aklınıza gelmesin. Bu işin daha kılıfına uydurulmuş hali. Üstelik daha filmin başından itibaren bu filmin sizi eğlendireceğini ve size bir şeyler katacağını çok iyi biliyorsunuz. Düzen ve titizlik hastası bir dolandırıcımız var. Kendisi Cage amcamız. Film son anlarına kadar sizi eğlendirirken sonlarına yaklaştıkça işler birden renk değiştiriyor ve garip bi şekilde bu sizi daha çok eğlendiriyor. Buralarda size de tavsiye ettiğim "The best offer" filmine benzer bir tada sahip. Hem eğleneyim, hem de derinden bir ''Vay anasını..'' çekeyim diyorsanız kaçırmayın. Hadi tadını çıkarın!

Üçkağıtçılar - Matchstick Man

filmine yorum yap!
Ali Ç.
08 Ekim 2023
Nicolas Cage'i çok izleyen biri değildim hiç, hatamın her izlediğim filmde daha çok yüzüme vurulmasından yoruldum.. İzleyin.
Bedia
26 Nisan 2022
Sıkı Üye
Bu filmi uzun zaman önce izlemiştim ve çok hoşuma gitmişti.1.sınıf bi film, izlemeyen çok şey kaçırmış olur. Sürprizlerle dolu.
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
İzlemeseniz de olur, ama sonu ilginç. Orta karar..
EBU ALENDER
02 Şubat 2022
Çaylak
Nicolas Cage oyunculuğu efsane, filmin bu kadar hoşuma gideceğini beklemiyordum.
E.N.A.
14 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Hiç beklemediğim bir sondu. Gerçekten şaşırdım ve sinirlendim. Son 10 saniyesi, "hmmm belki de evet böylesi daha iyi oldu" dedirtse de yine de... Neyse seyredin, güzel.
Serkan B.
01 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Nicolas Cage şayet bir filmde başrol ise ortaya tereddütsüz izlemeye değer bir film çıkarır. Konusu itibarı ile kafa yormayan gayet eğlenceli ve tadında bir drama içeren bu yapımda da Cage ustanın imzası gayet belirgin.
Kaan A.
11 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Filmin konusu her ne kadar sıradan gelse de unutmamak gerek bu film, bu konuyu sıradanlaştıran başarılı filmlerden. Ayrıca sırf Nicolas Cage'in mimikleri için bile izlenir. Nic Cage gerçekten bir mimik ustası. Karakterinin sempatik gelmesinin sebebi de işte bu doğal, gerçekçi mimikleri.
Axinel
15 Mart 2021
Sıkı Üye
Filmin akışı her ne kadar biraz farklı da olsa sonu güzel, boş zamanlarda izlemeye değer.
katilcivciv
13 Eylül 2020
Sıkı Üye
Film akışı biraz maalesef yetersiz geldi bu yüzden tek seferde filmi bitiremedim.. Ama sonu güzeldi. Orta halli bir film.
Anıl C.
30 Temmuz 2019
Sıkı Üye
adam tam anlamıyla oyuncu ama gel gör ki film beni pek etkilemedi sanki sonuna kadar izlettirse de...
Daha fazla yorum0

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.