Ufo 2018 tr-TR

Ufo (2018)

(Bilim Kurgu)
2018
IMDB
6.2
4
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
IMDB
6.2
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
13 Ekim 2018
Filmimiz, dünya dışı varlıkların var olduklarını kanıtlamak için çabalayan genç bir öğrencinin yaşadıklarını konu alıyor. Küçük yaşlarda bazı olaylara tanıklık etmiş olan bu gencimiz, duyduğu bir haber sonrası başlıyor araştırmaya ve bolca matematiğin bulunduğu bir serüven böylece başlıyor... Öncelikle "uzaylı" ve gösterişli görsel efektler aramasın gözleriniz. Çünkü filmimiz tamamen diyalog ve beyin fırtınaları ile dolu. Bu yüzden film bana çok gerçekçi geldi. Bir diğer detay ise bu filmi "Farklı Bir Dünya" kategorimde size tavsiye etmem. Çünkü sadece farklı bir dünyada geçen filmleri burada size tavsiye ediyorum biliyorsunuz fakat bu film beni çok düşündürdü. Aslında tamamen gerçek dünyada geçen bir film, fakat konuyu işleyişi bakımından benden bu kategoriyi ve bir miktar alkışı kaptı... Beklentinizi yüksek tutmazsanız gerçekçi ve sürükleyici bir film sizi bekliyor diyebilirim. E hadi tadını çıkarın!

Ufo - Ufo

filmine yorum yap!
Boreas P.
01 Şubat 2024
Sitenizi bu kadar geç keşfettiğim için kendime kızdım bu filmi burada gördükten sonra. İzledim ve bayıldım. UAP'ler hakkında yapılmış en gerçekçi film. Öyle mavi ışıklar saçarak insanları kaçırıp deney yaptıkları değil, öncelikle iki tarafın da iletişim yolunu araması ile ilgili. Teşekkürler Kaan'ın Tavsiyesi.
Aytek S.
04 Eylül 2019
Usta Yorumcu
sırf uzaylıların var olduğunun kanıtlanması için hiç anlamadığım matematik terimlerini film boyunca dinlemek hiç eğlenceli değildi açıkçası sıkıldım... alien'ı tercih ederdim.
ufo filmiufo filmi konusu2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesibilim kurgu filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.