Upgrade 2018 tr-TR

Upgrade (2018)

(Fantastik - Bilim Kurgu)
2018
IMDB
7.7
(51) 4 335 0 5
325
10
İZLEDİM
SONRA İZLE
51 Yorum
1s 40dk
IMDB
7.7
BU FİLM
39b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
15 Ağustos 2018

Filmimiz, Iron Man tarzında ellerini silah gibi ateşleyen insanların bulunduğu, otomatik pilotlu araçların etrafta kol gezdiği farklı bir dünyada geçiyor. Birbirlerini çok seven bir çiftimiz yolda kaza geçiriyor ve sonrasında adamımız felç kalıyor. Fakat hemen sonrasında zengin bir mucit; "Gel hem seni ayağa kaldıralım, hem de ben icadımı denemiş olayım..." gibi bir fikir ile adamımıza bir yapay zeka entegre ediyor ve film de işte tam olarak burada başlıyor... Filmin atmosferi beni etkilemeyi kesinlikle başardı. "Yapay Zeka" olayı da çok iyi işlenmiş. Biraz vurdulu kırdılı, biraz da kanlı bıçaklı bir bilim-kurgu izleyeceksiniz. E hadi tadını çıkarın!

Upgrade - Upgrade

filmine yorum yap!
Borz●
07 Ocak 2024
Çaylak
İzlenebilir bir bilim kurgu filmi. Venom filminin bir başka versiyonu da diyebiliriz. Görsel efektler fena değil. Güzel bir bilimkurgu-intikam filmi olmuş.
mihri
03 Kasım 2023
Çaylak
İzledim üzerinden baya zaman geçmesine rağmen aklımdan çıkmıyor.. Bazen varolduğum dünyanın giderek bu filmdeki dünyaya evrilmeye başladığını düşünüyorum :)) İzleyin, sadece sonu... neyse spoiler vermiyim.
Aslı B.
18 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Bu filmi izlemeyi hep erteledim. İzledim güzel ama bazı oturmayan konular var. Kadın 2050, adam 1980'lerde gibi. Çok teknolojik başladı uçan arabalar, akıllı ev ama bunlar sonra normale dönüyor, sürücüsüz araba 2 tane gördük, gerisi normal araba, devamlılık yok, farklı bir dünya gibi ama değil normal gibi de aynı zamanda, amaç neydi tam anlaşılmadı, sonu da öyle. Sonuç olarak 'vay be ne filmmiş' demedim ama yine de izlenir.
SPOILER [GÖSTER]
Ahmet Ç.
06 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Çok iyiydi! Konusu olsun işleyişi olsun hemen gidin izleyin derim, yorumlara bakmaya gerek yok.
Furkan Y.
14 Nisan 2023
Çaylak
Mükemmeldi. Kurgusu olsun, oyunculuğu olsun kesinlikle süperdi. Asla keşke burası böyle olsaymış dedirtmiyor. Bilim kurgu severler kesinlikle izlemeli. İzlerken vaktin nasıl geçtiği asla anlaşılmıyor film içine sürüklüyor sizi.
Hacer Ö.
17 Aralık 2022
Sıkı Üye
Müthiş bir film, full aksiyon ama diyaloglar da çok eğlenceli kaçırmayın. Spoiler yememek icin daha yorum yapamıyorum.. İzleyin derim.. İyi seyirler.
Bülent K.
04 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Filmi yakın zamanda izledim. Bilim kurgu seven birisi olarak (uçuk kaçıklar hariç) kurgusu gayet tadındaydı. İnsan-insan savaşının yerini makine (yapay zeka)-insan savaşının alacağı yakın geleceği anlatıyor. Gelecekte neler olabiliri birazcık da olsa merak edenler varsa ben tavsiye ediyorum. Güzel film...
Gizem O.
10 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Kaliteli bir kurgu ve kaliteli bir son... Kesinlikle izlenmeyi hak ediyor.
Ayhan B.
31 Mart 2022
Usta Yorumcu
Kötü kötü kötü! Ne yapmışlar anlamsız, bi de yönetmeni demez mi "Terminatör tadında bi film yaptık" diye... Tavsiye etmiyorum.
matmazel
24 Ocak 2022
Çaylak
Çok güzeldi aksiyon desen var bilim kurgu o hepten var 10/10..
Daha fazla yorum41
upgrade filmi 2018upgrade filmi konusubilim kurgu filmleribilim kurgu film önerileri2018 filmlerifantastik filmlerfilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.