X + Y 2014 tr-TR

X + Y (2014)

(Dram - Romantik)
2014
IMDB
7.2
19
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
9.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
30 Nisan 2018
Yukarıda ismini de gördüğünüz üzre bu filmi benim de adaşım olan aranızdan biri bana gönderdi. Kenara not aldım ve izlemeye koyuldum. Hani bazı filmlerde olur ya, daha ilk çeyreğine bile gelmemişsinizdir ama iyi bir şeyler izleyeceğinizi çoktan anlamışsınızdır... İşte bu film bende öyle bir etki yarattı. Filmimiz, zeki ve matematik aşığı olan bir çocuğun yaşadıklarını konu alıyor. Çocuğumuz fazlasıyla zeki fakat sosyal konularda da bir o kadar eksik. İletişim kurmakta zorlanıyor. Fakat gün geliyor ve kalbinde bir şeyler hissetmeye başlıyor. İşte film de bu konuyu usul usul işliyor. Çok mu etkilendim? Pek değil. Fakat bir hafta sonu kurulup izlenebilir mi? Kesinlikle... E hadi tadını çıkarın!

X + Y - A Brilliant Young Mind

filmine yorum yap!
İclal D.
22 Haziran 2023
Ne beğendim ne de beğenmedim. Boş vakitte izlenebilecek, en azından sonu iyi gibi biten bir filmdi. Çocuğun kendisiyle beraber öğretmeni ve annesinin de hayatına detaylı değinildiğinden ve bazı sahneler müzikler ve manzaralar eşliğinde gereksiz uzatıldığından bir kısmında odaklanıp sonuna kadar devam etmek için kendimi zorladım. Ayrıca bazı sahneleri de yapay buldum. Bu konu daha kısa ve çarpıcı bir şekilde işleyebilir miydi? Bence evet, daha etkileyici bir şey beklerdim..
Mel
27 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Sosyal ortamlarla arası iyi olmayan bir çocuğun filmi. Çocuk zeki ve diğer insanlardan farklı düşünüyor, ayrıca takıntıları da var. Batılıların lise filmlerinde gördüğümüz zorbalık burada da işlenmiş. Sahneler fazla uzatılmıştı ama sonuna kadar izletti de. Bana filmden daha çok dizi izliyorum gibi geldi.
a brilliant young mind filmia brilliant young mind filmi izlea brilliant young mind filmi konusua brilliant young mind filmi oyuncularıa brilliant young mind fragmanıa brilliant young mind 20142014 filmleri2014 film önerilerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.