Yarıçap 2017 tr-TR

Yarıçap (2017)

(Bilim Kurgu - Gizem)
2017
IMDB
6.2
(17) 4 41 0 5
34
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
17 Yorum
IMDB
6.2
BU FİLM
32b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Mayıs 2018
Bugün size bütçesi düşük, fakat işlediği konu bakımından etkisi "büyük" bir film tavsiye etmeye geldim. Filmimiz, trafik kazası sonrası uyanan bir adamın yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız etrafta ölü kişiler görüyor ve bunun nedeninin anlamaya çalışıyor... Öncelikle bu filmden iyi oyunculuklar, şahane efektler ya da akıllardan çıkmayacak sahneler beklemeyin. "Ee kaan geriye ne kaldı?" diyorsunuz biliyorum, fakat bu filmi içindeki nefis "fikir" için izleyin. Filmin çok orijinal bir fikri var. Ha fakat bu fikir iyi işlenmiş mi? Pek sayılmaz. Fakat ilginç mi? İlginç. Merak ettiriyor mu? Hem de nasıl... E hadi tadını çıkarın!

Yarıçap - Radius

filmine yorum yap!
Kadir A.
26 Kasım 2023
Filmin başıyla sonu birbirinden bağımsızdı, aralarında neden - sonuç ilişkisi yoktu. Kurgusu için 5 puanı hak ediyor.
Pinkmoon
17 Kasım 2023
Sıkı Üye
Sonuna doğru ağzım açık kaldı. Bazı soru işaretleri kalsa da, güzeldi.
Esin G.
19 Ağustos 2022
Çaylak
Kayıpların nedeni bizim başrol oyuncumuz Liam'mış ayrıca şimşek gücü böyle bir durum yaşatıyorsa yandık demektir, kurgu iyi oyunculuklar da orta, 10 üzerinden 7 diyorum.
SPOILER [GÖSTER]
Mel
27 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Kurgusunu sevdim, sonu güzel bağlanmış vakti olan izleyebilir. Beklentiyi yüksek tutmadan izleyin derim.
411
29 Kasım 2020
Sıkı Üye
Bütün soruların havada kaldığı 2.sınıf bir film. Bittikten sonra bu neydi şimdi diyerek ekrana bakakaldım, akıcı da değil ortada bir gizem var ama hiçbir anlam yok. Zaman kaybıydı benim için.
Melike d.
29 Kasım 2020
Çaylak
Farklı bir konusu var ama bağlayıp etkileyen bir yanı yok fikrimce.
Gökçen Y.
23 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Tür olarak dram da eklenebilir. Olaylar çözülünce duygulandığımı da söylemeliyim. Sevip sevmemek arasında kaldım ama hoş bir filmdi diyebilirim.
Erdem A.
16 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Film beklediğimden çok daha güzel çıktı; yorumları ve açıklamayı okuyunca kapıldığım bayağı bir düşük beklentiden dolayı olsa gerek. Düşük bütçe ve oyunculuklar konusunda ise pek de gözüme ilişen bir şey olmadı, yeterli seviyedeydi, tıpkı işlenişde olduğu gibi. Özetle: Kaan'ın da dediği gibi, orijinal bir fikir; çok abartılmadan, ortaya bir başyapıt çıkarma çabası güdülmeden işlenmiş. Gayet de güzel bir film olmuş.
ayten Y.
26 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Farklı ve sonuyla sizi şaşırtan bir film. Konusu değişik ve merak ettiriyor.
Aşkın K.
02 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Orijinal bir senaryo ve güzel kurgu. Biraz daha detay biraz da grafik eklenip iki iyi başrol oyuncuyla film bambaşka yerlere gidermiş. Bu senaryoya 80 dk çok az gelmiş. Finali iyi bağladılar. Sınıfı geçer, notu 7.
Daha fazla yorum7
radius filmiradius 2017radius filmi izleradius filmi konusuradius filmi fragmanıyarıçap 2017yarıçap filmi konusubeyin yakan filmlerbeyin yakan film önerileri2017 filmleri2017 film önerilerigizem filmlerigizem filmi önerileribilim kurgu filmleribilim kurgu film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.