Yasak Bölge 9 2009 tr-TR

Yasak Bölge 9 (2009)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2009
IMDB
8
(7) 4 101 0 5
93
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
IMDB
8
BU FİLM
9.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
10 Ocak 2018
Gelin şimdi bir beyin fırtınası yapalım; devasa büyüklükteki bir uzay gemisi geldi ve ülkenizin tam üzerinde durdu. Herkes merakla başka gelişmeler olmasını bekledi fakat bir hareketlenme ya da karşı taraftan bir adım olmadı. Sonra temasa geçildi ve bir takım varlıklar dünyaya, ülkenize, şehrinize indi. ''İşgal? Savaş?'' diye düşünüyorsunuz ama değil. İnen yaratıklar savaşmak için değil, sanki gemiden atılmış gibi olan ucube yaratıklardı ve siz bu yaratıklara bir kamp kurup, yaşamaları için barınak verdiniz. Buraya kadar tamam ama ya bu yaratıklardan biri, bir olay sonucu bir insanın kimyasını değiştirirse? İşte bundan gerisi spoiler diyor ve sizi bu nefis filme uğurluyorum. Hadi tadını çıkarın!

Yasak Bölge 9 - District 9

filmine yorum yap!
Muhammed A.
06 Haziran 2022
Türler arası etkileşimin olası sonuçlarını da anlatan güzel bir film, kesinlikle izleyin derim pişman olmazsınız.
Hayri S.
12 Mart 2021
Sıkı Üye
Devam filmini beklediğim, çok ama çok farklı konusu olan alışagelmişin dışında bir uzaylı filmi. Kesinlikle izlenmeli. Tavsiye edilir.
ayten Y.
22 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Bana göre ortalama bir film. Boşsanız izleyin. Kötü olan onlar mı? biz mi? İnsan doğası ve garip konusuyla iyi bir film. İkinci yarısı ilk yarısına göre bence daha az ilgi çekiciydi. Geldikleri anları, konuşmayı öğrenmelerini falan daha çok konu alsaydı daha ilginç olabilirdi ama olaya başka bir açıdan baktığı için yine o kısımları ele almaması da normal karşılanabilir tabi.
Shak
14 Temmuz 2020
Sıkı Üye
Aynı konu fakat farklı bir işleyiş, kan ve CGI iyi durumda, senaryo eh işte. Bilim kurgu sevenler veya uzaylılar hakkında biraz da farklı bakış açıları göreyim isteyenler buyurun. Ben pek beğenemesem de kötü demeye de içim el vermiyor.
Arşivci
28 Mart 2020
Sıkı Üye
Konu ve işleyiş alanında öncü filmlerden. Biz insanların, uzaylı görünce bile işleri nasıl bok edeceğimizi yüzümüze vurmuşlar. Mutlaka izleyin.
Döndü K.
25 Mart 2019
Çaylak
Sonuyla ilgili muhtesem hayallere kapilmistim. Nedense beni tam anlamıyla tatmin eden bir film olmadi. İlerleyis olarak da bayilmasam da merak edip izledim
Umut Ö.
08 Temmuz 2018
Sıkı Üye
Sharlto Copley bu tarz rollere çok yakışıyor. güzel filmdi.

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.