Yaşamın Kıyısında 2016 tr-TR

Yaşamın Kıyısında (2016)

(Dram)
2016
IMDB
7.9
(3) 4 26 0 5
25
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
27 Ocak 2018
Filmimiz, ''En iyi özgün senaryo'' ve Casey Affleck'e (Ben Affleck'in kardeşi) kazandırdığı ''En iyi erkek oyuncu'' dallarında toplamda 2 oscar kazanmış olan bir film. Öncelikle 2 saatlik uzun bir hikaye sizi bekliyor diyebilirim. Hatta öyle bir hikaye ki, tam 2 saat boyunca sanki çekilmiş olan bir filmi değil de, o an dünyanın başka bir yerinde yaşanan hayatı izliyor gibi hissedeceksiniz. Bu yüzden ne vurdulu kırdılı, ne de bol kahkahalı sahneler göremeyeceksiniz. Bir insanın kendi vicdanı ile verdiği mücadeleyi ve hayata tutunmaya çalışmasını aşırı ağır ve etkili bir şekilde izleyeceksiniz. Dediğim gibi sade, dramatik ve hayatın ta kendisi olan oldukça hüzünlü bir film sizi bekliyor. Tadını çıkarın!

Yaşamın Kıyısında - Manchester by the Sea

filmine yorum yap!
Jennifer F.
01 Kasım 2020
Usta Yorumcu
Karamsarlık atmosferini en iyi şekilde yansıtan filmlerden birisi. İlk defa temposu bu kadar yavaş, ana karakterin kendi pişmanlıklarından dolayı hayata devam edemediği tarz bir filmin akıcı olduğunu gördüm diyebilirim. Üzüntüyü, hayatta sıkışıp kalmışlığı, yaptığı şeylerden dolayı hayatına devam edememeyi kapalı, soğuk bir hava eşliğinde mükemmel anlatıyor film. Başrol oyuncusunun da devleştiğini söylemem gerek. Gerçek dram bu.
....
26 Ocak 2019
Çaylak
Kesinlikle izleyin... Şahsen beni çok etkiledi. Bence ağlatsın ve etkilesin kategorisinde olabilirdi.
Emre G.
29 Haziran 2018
Çaylak
durağan akan dram sevenler açıp izlemeli.oyunculuklar fena değil ama senaryo çok ağır.izlerken uyumamak elde değil.imdb puanı şişirilmiş yapımlardan.6,5/10

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.