Yedi Yaşam 2008 tr-TR

Yedi Yaşam (2008)

(Dram)
2008
IMDB
7.6
(11) 4 113 0 5
110
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
IMDB
7.6
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
06 Mart 2018
Filmimiz, başarılı bir uçak mühendisinin, tanımadan özel olarak seçtiği 7 kişinin hayatını değiştirmek istemesini konu alıyor. Film, adamımızın bunu neden ve nasıl yaptığını sindire sindire veriyor. Bu arada adamımız falan diyorum, kendisi Will Smith ve bu filmde tam anlamıyla dök-tü-rü-yor! Film biraz uzun ve ilk yarısı fazlasıyla durgun geçiyor. Fakat Will Smith öyle güzel, öyle içten oynuyor ki, 2 saatlik film su gibi akıp gidiyor... Film bitti, ben de bittim. Nefis bir hikaye, nefis bir oyunculuk ve dram dolu sahneler. İzledikten sonra yorumunuzu bırakmayı ve gözlerinizi silmek için de yanınızda peçete bulundurmayı unutmayın. Hadi tadını çıkarın.

Yedi Yaşam - Seven Pounds

filmine yorum yap!
Hacer Ö.
27 Kasım 2022
Sıkı Üye
Şimdi izledim. Evet konusu itibariyle çok durağan fakat öyle güzel bir senaryosu vardı ki inanın o durağanlıktan alıp sizi sürüklüyor. Filnaliyle de sizi çok derinden yaralıyor. Kesinlikle izleyin derim.
E.N.A.
15 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Güzeldi ama senaryosu itibari ile olay örgüsü yavaş ilerleyen bir filmdi. Bence başrol de dahil olmak üzere karakterlerin önceki yaşantısı daha çok irdelenebilirdi.
MuratS
31 Ekim 2021
Çaylak
Çok etkileyici tek kelimeyle mükemmel bir film. Ağlatsın kategorisinde ilk 5'e girer eminim.
Seçim S.
30 Ekim 2021
Çaylak
Harika bi film. Gerçekten çok etkilendim. Zaten kalbi olan herkes etkilenir böyle bi filmden..
Azra A.
20 Kasım 2020
Çaylak
Dün gece arkadaşımla izledim başta sarmadı ve hoşuma gitmedi ama arkadaşım başladığımız filmi bitirelim diye ısrar edince devam ettik izlemeye. Ortalarında asıl oyunculuklar ve asıl konu anlaşıldı. Sonu tahmin edilebilir bile olsa gayet güzel ve başarılı bir film tavsiye ederim.
destalyad
03 Eylül 2020
Sıkı Üye
Son yarım saate kadar çok durgun geçti sıkıldım biraz. Olayı anlayınca etkilenmedim değil ama beklediğim etkiyi yaratmadı.
Tuğçenur Y.
24 Mart 2019
Çok güzel bir film izlerken çok garip duygulara kapılacaksınız teşekkürler kaan yine sayende harika bir film izledim.
rıdvan K.
24 Kasım 2018
Sıkı Üye
yavaş akması dışında herşey güzel, kopukluk var diye düşünebilirsiniz ama yavaş yavaş bağlıyor olayları.
Sinem C.
28 Eylül 2018
Çaylak
efsaneeeee...
Mustafa R.
25 Temmuz 2018
Evet sanırsam beklentim yüksek olduğu için genel olarak "Evet şimdi ilginçleşecek, şimdi güzelleşecek" diye diye bitirdiğim bir film. Son 15 dakikası güzeldi fakat filmi genel olarak beğenmedim. Umarım bu yorumumla linç yemem :)
Daha fazla yorum1
seven pounds 2008seven pounds filmi konususeven pounds filmi izleseven pounds filmi oyuncularıfilm önerilerifilm tavsiyeleriwill smith filmleriduygusal filmlerdram filmleriağlatan filmler2008 filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.