Zamana Karşı 2011 tr-TR

Zamana Karşı (2011)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2011
IMDB
6.7
(60) 4 549 0 5
526
23
İZLEDİM
SONRA İZLE
60 Yorum
1s 49dk
IMDB
6.7
BU FİLM
40b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
26 Şubat 2018
Filmimiz, insanların yaş olarak değil de "zaman" olarak yaşadığı bir dünyada geçiyor. Herkesin kolunda bir hayat saati var ve oradaki zamanınız kadar yaşıyorsunuz. Fikir çok müthiş değil mi? Durun, dahası da var... Mesela işe gidiyorsunuz 5 gün kazanıyorsunuz, hediye yerine arkadaşınıza 1 gün veriyorsunuz, yani para yerine böyle şeyler dönüyor. Tabi bu dünyada da günümüzde olduğu gibi birçok zengin var. Onların zamanları sonsuz, fakir insanlar ise her sabah ölüm korkusu ile uyanıyorlar. İşte tam da bu mücadelenin ortasında bir adamımız var ki kendisi severek de dinlediğimiz "Justin Timberlake", işte filmimiz onun başına gelen bir olay üzerinden ilerliyor. Biraz aşk, biraz koşturmaca, biraz da dram... Nefis bir film izleyeceksiniz. Yorumunuzu aşağıya bırakın, e hadi tadını çıkarın!

Zamana Karşı - In Time

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Arşivci
4 yıl önce
Sıkı Üye
İzleme listesinde arada kaynıyordu hep, burada tekrar görünce ve bu kadar övülünce izleme listesinin başına alındı ve izlendi. Filmin konusu gayet farklı. Dünyanın bakabileceği nüfusun bir sınırın olduğu ve alt tabakanın nasıl sömürüldüğünü anlatan ama bunu modern bir yolla yapan bir film. Her zaman en kıymetli şeyin "zaman" oluşunun altı daha iyi çizilebilir miydi bilmiyorum. Bir de slogan vardı filmde, izlerken gözünüze çarpar ben çok beğendim "Ne alırsan 99 saniye!" Bizim 1 milyoncular canlandı gözümde :)
kırıkasa
02 Nisan 2024
Şimdi akşam canın sıkıldı, geldin Kaancığımın yanına. Deli divane arıyorsun bir şeyler. Kafamı çok yormadan bambaşka dünyalara akayım diyorsun. Çayımı höpürtedirken hafif de bir aksiyon çekiyor canın. Evet arkadaşım, aradığın filmi bulduk. Bilim kurgunun gerçek hayattaki yokluk kavramıyla ne denli uyum içerisinde ilerlediğini gözler önüne seren bu yapım tek anında bile sıkmıyor.
Abdullah Ş.
26 Şubat 2024
Çaylak
Sürekli gördüğüm ama bi türlü izlemediğim bi filmdi görünce izleyeyim dedim. Kapitalizmi bambaşka bi boyutta anlatan ama güzel bi şekilde eleştiren güzel bi film. Konusu gerçekten çok güzel ve senaryo da güzel ve akıcı şekilde işlenmiş. Filmi izledikten sonra keşke seri haline gelseydi de hepsini sırayla izleseydim dedim bence kesinlikle izlemeniz gereken bi yapım.
Legolas
21 Aralık 2023
Çaylak
Klasikler içerisine çoktan girmişti zaten. Defalarca izleyip sıkılmadığım ve hep önereceğim bir yapıt. İzlerken çok mutlu oluyorum :)
Delirdim
12 Ekim 2023
Çaylak
Kuzenimle izleyecek film bulamamıştık, bu Netflix filmini gördük merak ettik açtık baya güzel filmdi, herkese tavsiye ederim.
V V.
10 Nisan 2023
Zaman ve insanların kategori edilmesi, şehirler arası geçişler, bazen bize kendimizi yabancı hissettirir ya aslında oraya ait olamadığımızı, kendi benliğimiz yüzümüze vurur. Bu duyguyu doruklara kadar hissettiriyor. Justin Timberlake şarkıcı/sanatçı olarak başrolü güzel yürütüyor. Ama Filmde en etkili sahne Mat Bomer. 100 yılı aşkın bir süreye sahip olmasına rağmen Hedonizim duygusu ile Justin Timberlake uykusunda bütün zamanı transfer ettikten sonra kendisine bıraktığı 5 dk süreç içinde köprüye çıkıp köprünün ortasında dünyayı seyredip bileğine bakıp son kalan dakikaları da seyretmesi..
SPOILER [GÖSTER]
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
Arada açıp, izlediğim çok güzel bir film, ertelemeyin izleyin derim.
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Farklı bir distopyaydı aşk konusunun çok da fazla olduğunu düşünmüyorum ama film çok çok güzeldi öneririm, vaktinize değer.
Alperen
09 Mart 2023
Usta Yorumcu
Bu filmi övecek kelime bulmakta zorlanıyorum. Bunca zamandır ertelediğim için çok pişmanım. İzleyin!
Aslı B.
27 Şubat 2023
Usta Yorumcu
İzledim, beğendim ve tavsiye ederim. Yer yer duygusallık var, dram. Aksiyon gerilim tam istediğim gibiydi. Teşekkürler siteye. İzleyin pişman olmazsınız.
Özgür A.
18 Kasım 2022
Çaylak
İzlenebilir bir film. Ama dönüp tekrar izlenebilecek bir film de değil.
Daha fazla yorum49
ın time 2011ın time 2011 filmi konusujustin timberlake filmlerizamana karşı filmi konusuzamana karşı filmi 2011bilim kurgu filmleribilim kurgu filmi önerilerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.