Zincirsiz 2012 tr-TR

Zincirsiz (2012)

(Aksiyon - Dram)
2012
IMDB
8.4
(27) 4 226 0 5
225
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
27 Yorum
IMDB
8.4
BU FİLM
8.8b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
11 Ocak 2018
Karısı ile köle olarak farklı yerlere satılan çaresiz, intikam hırsıyla yanıp tutuşan bir adamımız var. Bir de kendi davasında yardım etmesi için birine ihtiyaç duyan bir ödül avcımız. İşte adamımız "Django" tam da burada devreye giriyor ve ödül avcımıza yardım etme karşılığında özgürlüğünü ve eşini elde etme şansı yakalıyor. İşte o andan sonra da ikilimiz, ırkçılığın kol gezdiği, kanın gövdeyi götürdüğü, adamların çerez diye vurulduğu 1800'lülerin Teksas'ında nefis bir maceraya atılıyor. Quentin Tarantino imzalı bu film zaten nefisken, bir de müzikleri ile sizi kalbinizden yakalayacak. Unutmadan, kadroda Leonardo DiCaprio da var. Hatta size küçük, tatlı bir spoiler; Filmin bir sahnesinde Dicaprio elini masaya vuracak ve kırılan bardak elini kesip, kan içinde bırakacak. İşte o an aslında doğaçlama bir sahne. Yani el gerçekten kesiliyor fakat oyuncular bozmuyor, Tarantino da bu sahneyi filmde kullanıyor. Şa-ha-ne bir film sizi bekliyor, e hadi tadını çıkarın!

Zincirsiz - Django Unchained

filmine yorum yap!
Legolas
21 Aralık 2023
Çaylak
Daha kaç defa izlerim bilmiyorum ama repliklerin hiç eskimediği bir film olarak kalacak bende. Göndermeler harika, mesajlar ince ince dokunmuş. Oyunculuklar acayip seviyede. Bak yine izleyesim geldi iyi mi :)
Alperen
14 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Tarantino, tek başına filmi izlemeniz için yeterli bir sebepken, Kaan'ın saydıkları dışında Christoph Waltz ve Samuel L. Jackson gibi yıldız isimler de filmde yer alıyor. Bu saydıklarım sizin için yeterli değilse film boyu hiç bitmeyen harika müzikler, filmin altında yatan mesajın çok iyi bir kurgu ve senaryoyla sunulması fazlasıyla yeterli olacaktır diye düşünüyorum. İzlemeyen çok şey kaçırır benden söylemesi..
sekivanc
12 Mayıs 2023
Çaylak
Tarantino filmlerini hiçbir mesaj beklemeden, sadece vurdulu kırdılı ve özellikle de kanlı sahnelerini sevdiğim için izlerdim. Özellikle Pulp Fiction ve Kill Bill favori filmlerimdendir. Django'da hem bu iki filmden aldığım tadı aldım, üstüne bir de ırkçılığa maruz kalan bir adamın intikamını izlediğim için de içim soğudu. Django da favorilerim arasında yer almaya başladı.
Bülent K.
23 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Güzel filmdi, vurdulu kırdılı, kanlı filmleri sevenler hiç düşünmeden izleyebilir. İyi seyirler...
Hacer Ö.
22 Aralık 2022
Sıkı Üye
Öncelikle bol kanlı filmleri sevmiyorsanız asla izlemeyin... Güzel filmdi ben sevdim ama beni deli eden tek konu siyahilerin çok değersiz gösterilmesi... O sahneler beni çok yordu. Durumu iyi yansıtmışlar. İzlenmesi gereken bir filmdi, özellikle görsel açıdan şahane.
Umur E.
04 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Tarantino'nun o eğlenceli ve bol kanlı filmlerinden. Tv'de de her denk geldiğimde izlerim.
Ayhan B.
31 Mart 2022
Usta Yorumcu
Çok iyi bi filmdi, hiç düşünmeden izleyin derim, tavsiye ederim.
destalyad
03 Ocak 2022
Sıkı Üye
"12 Years a Slave" filmini anımsattı bana fazlaca, tabii Tarantino farkıyla.
Enes E.
21 Kasım 2021
Sıkı Üye
Hala izlemediyseniz hemen açıp izleyin, oyunculuk, kadro, senaryo; Hepsi çok iyi ya.
Kadir A.
16 Kasım 2021
Çok film izledim ama hiçbiri bu şaheserin yerini tutmadı.
Daha fazla yorum17
django unchained konusudjango unchained izledjango unchained oyunculardjango unchained yorumzincirsiz konusuzincirsiz filmi konusukovboy filmleriwestern filmlerwestern film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.