Zodiac 2007 tr-TR

Zodiac (2007)

(Gerilim - Suç)
2007
IMDB
7.7
(15) 4 116 0 5
97
19
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
IMDB
7.7
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
14 Mart 2018

Filmimiz, cinayetleri işleyip hiç ipucu bırakmadan olay yerinden sıvışan bir seri katili ve onun peşinde koşan bir avuç zeki adamı konu alıyor. Katil için "sıvışan" diyorum çünkü katilimiz mektuplar, şifreli mesajlar ve arkada bıraktığı birçok gizemli simge ile polisle tam anlamıyla dalga geçiyor. Fakat tüm bunlara rağmen onu yakalamak için gecesini gündüzüne katan insanlar da yok mu? Tabi ki de var ve yer yer çok da eğlenceliler diyebilirim. Nefis kadrosu ile nefis bir gerilim-gizem filmi izleyeceksiniz. Yorumunuzu aşağıya bırakmayı unutmayın. E hadi tadını çıkarın!

Zodiac - Zodiac

filmine yorum yap!
İsimsiz kişi
11 Aralık 2022
Çaylak
Hayatımda izlediğim en en en sıkıcı filmdi. Kolay kolay yorum yapmıyorum ama izlemek isteyen kesinlikle izlemesin diye yazmak istedim. Tamam gerçek bir hikaye ama bu gerçeklik filmi aşırı uzatmış, bir sürü karakter var kopukluktan dolayı başlardaki karakterleri unutturuyor. 3 saatinize yazık, ne gizem ne gerilim vardı.
Erdem A.
02 Ağustos 2022
Usta Yorumcu
Zaman kaybı.. Olayı çok merak edenlerin biyografi ya da belgesel tarzı bir şey izlemesi ya da okumasını tavsiye ederim. Film olarak bir katkısı, gizem veya gerilim unsuru yok. Uzun ve sıkıcı. Her filmde illaki kopmalar olabilir ancak bu filmde resmen kopmamak için 3 saat boyunca mücadele veriyorsunuz ve sonuç mağlubiyet.
gorkem B.
25 Mart 2022
Keşke kafamı bir yere vursam da hafızam silinse ve bu filmi bi daha izlesem.
Pinkmoon
14 Şubat 2022
Sıkı Üye
IMDb puanına bakıp izlemem gerek demiştim ama ya ben filme geç kalmışım ya da o bana..
dwaekki W.
25 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Gerçekten çok sevdim daha önce izlemiştim ve hala unutmadım.
Seçim S.
07 Ekim 2021
Çaylak
Çok sıkıldım, zor bitirdim ve keyif almadım. Aşırı yavaş ve çok tekrarlı. Bitmek bilmedi.
Ayşe E.
21 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Gerçek bir olayın anlatılması filmi daha zevkli hale getirmiş. Sevdim ama sonları sinir bozucuydu.
Helinn
09 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Film güzeldi ama fazla ayıntılı ve uzun geldi. Ama gerçeğe dayandığı için az da olsa göz ardı edebildim. Eğer vaktiniz varsa izleyin derim.
pınarr
29 Mayıs 2021
Film genel ve konu olarak bence gayet güzeldi fakat oyuncu kadrosu pek uymamış gibi. Uzun olması ve bazı yerlerde yavaş akıyor olması böyle konulu filmlere pek ilgi duymayanların canını sıkabilir, eğer öyle biriyseniz kesinlikle kaan'ın diğer muhteşem tavsiyelerine geçin derim.
mert B.
26 Aralık 2020
Film çok yavaş akıyor. Sıkıcı. Bu kadroya yakışmamış.
Daha fazla yorum5
zodiac 2007zodiac filmi konusuzodiac filmi izlezodiac filmi oyuncularıjake gyllenhaal filmlerigerilim filmlerigerilim filmi önerileriseri katil filmlerifilm önerilerifilm tavsiyeleridavid fincher filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.