Çılgın Max: Öfkeli Yollar 2015 tr-TR

Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015)

(Fantastik - Bilim Kurgu)
2015
IMDB
8.1
(22) 4 253 0 5
238
15
İZLEDİM
SONRA İZLE
22 Yorum
IMDB
8.1
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
21 Ocak 2018
Nükleer savaşların sonrasında geriye kalan vasat, bitik bir dünyada geçiyor filmimiz. Su ve benzinin yegane ihtiyaçlar haline geldiği çöllerle kaplı bu dünyada, herkesin ilah gibi baktığı Ölümsüz Joe isminde bir amcamız var. Bu amcamız su ve diğer kaynakları elinde tutuyor. Filmde sürekli mücadele halinde gördüğümüz Max'i ise Tom Hardy abimiz canlandırıyor. İlk dakikasından son anına kadar bir an olsun durmayan bu film, ilginç atmosferi ile sizi de kendine hayran bırakabilir. Hadi tadını çıkarın!

Çılgın Max: Öfkeli Yollar - Mad Max: Fury Road

filmine yorum yap!
Ayfer Y.
10 Mayıs 2023
Sıkı Üye
İzlediğimde 'vay be' dediğim ve listemin başlarında yer alan bir film oldu. Özellikle konusu ve atmosferinin dinmeyen sahne hareketliliği çok çok iyiydi. Mutlaka izlenilmesi gereken filmlerden diyebilirim...
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
Kaliteli filmdi, bir daha açıp izlemem ama izlediğime de hiç pişman değilim, bilim kurgu seviyorsanız izleyin derim.
berkovic
03 Mart 2023
Atmosferi ve oyunculuklarıyla favori filmlerimden biri, kesinlikle izleyin.
Yasel
23 Ekim 2022
Çaylak
İzlemeden önce ön yargılıydım açıkçası abartıldığını düşünmüştüm ama güzel filmdi. Aksiyonu iyi, kurgusu iyi ama özellikle filmin gidişatı insanı sıkmıyor, heyecana doyuruyor.
Bülent K.
06 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Tom Hardy’nin filmde rol alacağı belli olmadan önce Michael Biehn ve James Frecheville gibi isimler de filmin başrolü için deneme çekimine girmiş. İyi ki de onların yerine Tom Hardy oynamış. Mel Gibson'dan sonra en iyi giderdi diyorum, zira o role kimsenin bu kadar bütünleşeceğini düşünemiyorum. Vizyona girmesi tam 17 yıl süren bir film ve Tom Hardy, Charlize Theron oynadığında izlenilmez de ne yapılır? Çok İyi...
sarekra
09 Eylül 2022
Çaylak
Henüz izlemediysen, aksiyon ve bilim kurgu seviyorsan aç izle, erteliyorsan ertelediğine pişman olacaksın, kısacası kaliteli bir film.
Umur E.
04 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Kovalamaca esnasında gitar çalan adamın aksiyona kattığı havayı kelimelerle ifade edemem... Dünyanın en iyi aksiyon filmi.
Ayhan B.
31 Mart 2022
Usta Yorumcu
İzlemeyen kaldıysa mutlaka izlesin derim, son dönemin en iyilerinden.
mamicillo
01 Ekim 2021
Sıkı Üye
Bu filmi izlemek için önce gittim tüm Mad Max serisini bitirdim; Sonuç olarak iyi ki de izlemişim dediğim film serisinden bir tanesi.
semih A.
04 Eylül 2021
Çaylak
Her defasında kaç kere olursa olsun izlemekten keyif aldığım ender filmlerden bir tanesi :)
Daha fazla yorum12

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.