Geliş 2016 tr-TR

Geliş (2016)

(Bilim Kurgu - Gizem)
2016
IMDB
8
(33) 4 286 0 5
244
42
İZLEDİM
SONRA İZLE
33 Yorum
IMDB
8
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
03 Ocak 2018
Bıraksanız buraya bu film için paragraflar yazarım fakat biliyorsunuz kısa ve öz cümleler ile sıkmadan sizi filmi izlemeniz için ikna etmeye çalışıyorum. Filmimiz, yılların konusu "Ya uzaylılar dünyamıza gelse?"yi konu alıyor. Geliyorlar, fakat iletişim sorunumuz var. Bu yüzden iletişim kurmak için seçilen 1 dil bilimci ve 1 bilim adamımız turiste öğretir gibi uzaylılara dil öğretiyorlar ki, neden geldiklerini öğrenebilelim. Tabi bunlar olurken dünyada da bir kaos almış başını gidiyor "Neden geldiler? amaçları ne? ölecek miyiz?" gibi sorular herkesin kafasında... Fakat, tüm bunlarla beraber bir bilim kurgu olarak başlayan filmimiz ikinci yarısında dil bilimcimize odaklanarak bir drama dönüşüyor. Aksiyonlu, vurdulu kırdılı sahneler aramasın gözleriniz. Klasik uzaylı filmi beklentiniz de olmasın. Ağır ağır işleyen fakat ''zaman'' kavramı ile ilerledikçe beyninizi zorlayan bir "farklı bir dünya" filmi izleyeceksiniz. Ayrıca bu filmden yeterli tadı almanız için tamamen ona odaklanmalısınız. Yani telefonu elinizden bırakın, uykusu gelen arkadaşı da yatağına postalayın ve sadece filme odaklanın. Diğer filmlerin aksine, derin anlamlar içeren, biraz da mesaj kaygılı, izleyenini düşünmeye iten nefis bir yapım ile karşılaşacaksınız. Tadını çıkarın!

Geliş - Arrival

filmine yorum yap!
Alperen
21 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Öncelikle mükemmel bir kurgu ve senaryoya sahip, kendi türü içinde listeye adını en iyilerin arasına yazdırabilecek bir film olduğunu söyleyeyim. Bir bilimkurgu filmi olmasına rağmen bütün olayların gerçekçilik dozajı çok yüksekti. Başta klişe gibi görünen konusu aslında bu tarz filmlerde hiç değinilmeyen bir noktaya parmak basıyor. Film adına olumsuz söyleyebileceğim tek şey ise yavaş ilerlemesi ancak bu beni hiç rahatsız etmedi çünkü merak unsuru sizi ekran başına sıkılmadan kitlemeyi başarıyor.
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
Bu türü seviyorsanız ve aksiyon aramıyorsanız yorumlara bakmaya gerek yok, izleyin gitsin güzel bir film.
aminoasit
08 Ocak 2023
Çaylak
Film bulamazsan boş vaktinde aç izle denir ya, işte o türden bir film.
Umur E.
24 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Öyle çok derin anlamlar içermese de insanlığı sorgulatan ve merak içinde bırakan bir film. Final de pek tatmin etmedi..
Ayhan B.
07 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Bu film sayesinde bu sitede bi şey fark ettim, filme kötü diyen yok. Bu film falan değil, bildiğin belgesel aman siz olun merak bile etmeyin. Puanına da aldanmayın, bilinmeyen filmler diye kötü filmler var bu sitede.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Yavaş akan ama konusu itibari ile ilgi çekici, sonunu getirmek isteyeceğiniz bir film.
mamicillo
10 Eylül 2021
Sıkı Üye
Film, çok hızlı giden bir film değil fakat bu onu hiç de kötü yapmıyor. Film gayet güzel ve keyifli bir film. Diğer bilim kurgu filmlerinden daha farklı bir konu işlenmiş.
Kaan X.
31 Temmuz 2021
Son yıllarda izlediklerim arasında kendi türünde en beğendiğim filmdi bu.
Mel
26 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Bilim kurgu sever olarak bu filmi beğenmedim. Gizem var ama anlam yoktu...
Serkan B.
11 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Bende geç seyredenlerden oldum. Konu, anlatım mükemmel. Amy Adams rolün hakkını vermiş. Tavsiye tam yerinde olmuş, teşekkürler.
Daha fazla yorum23

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.