Hırsızlar Şehri 2010 tr-TR

Hırsızlar Şehri (2010)

(Dram - Suç)
2010
IMDB
7.4
(10) 4 82 0 5
2s 4dk
IMDB
7.4
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
05 Aralık 2019

Uzun yıllardır sürekli olarak film izliyor ve sadece son 2 yıldır da beğendiğim filmleri burada size tavsiye ediyorum. Fakat böyle bir durumda bile 10 yıl önce yayınlanan iyi filmleri gözden kaçırmış olabiliyorum. İşte onlardan birini de aranızdan "Atakan Çelik", "Kenan Buğdaycı" ve "Sude Bayram" izlemem için bana göndermişler. İlk gönderen Atakan olduğu için profilini yukarıya pinliyor ve bu 3 kişiye de teşekkürler ediyorum. Şimdi filmimiz, bir suç çetesini ve bu çetenin liderinin yaşadığı duygusal geçişleri konu alıyor. Yaptıkları son soygunda, bir rehine ile yakınlaşan liderimiz kendini birden farklı bir konumda buluyor ve o soygundan bu soyguna koşarken aklının bir kenarında da yeni bir aşk filizlenmeye başlıyor... Öncelikle söylemek istiyorum ki başarılı bir soygun filmi izleyeceksiniz. Senaryoda birkaç pürüz var ama film sonuna kadar izlettirmeyi başarıyor. Son olarak söylemek istiyorum ki başrolümüz Ben Affleck'in doğal, soğuk kanlı halini de bu role çok yakıştırdım. Şöyle biraz soygun, biraz şaşırtmaca, e biraz da hüzün olsun isterseniz bu film tam sizlik derim. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın!

Hırsızlar Şehri - The Town

filmine yorum yap!
Alperen
13 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Soygun temalı bir filme göre son kısımları hariç fazla durgundu bence. Senaryoda da birtakım eksiklikler vardı ama bütün halinde bakınca kötü bir film denemez. Yine de IMDb puanı daha düşük olmalıydı diye düşünüyorum. Hep olumsuz yönlerini söylemiş oldum ama filme puanım 6.
İsmail Ç.
23 Temmuz 2023
Çaylak
İzlemesi oldukça zevkliydi. Önceden izlemişim gibi bir his uyandırdı bende. Neyse ki birkaç defa izlenebilecek güzellikte bir film.
Mustafa
25 Mart 2023
Usta Yorumcu
Genellikle sakin ilerleyen, arasında biraz da aşk barındıran filmimizin aralarına aksiyon da serpiştirilmiş. Ben son yarım saatini daha çok beğendim. Aşırı aksiyon beklerseniz umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Ortalama üstü, vakit geçirmelik…
Bülent K.
11 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Benim bir aralar bir projem vardı, önce kitabını okuyup sonra filmini izlemek. Bunun için filmler ve kitaplar aradım durdum. Sizin de böyle bir fikriniz varsa bu filmi de listenize ekleyin. Hırsızlar Şehri, Chuck Hogan'ın 2004 yapımı Prince of Thieves romanından uyarlanan, Ben Affleck'in yazdığı, yönettiği ve oynadığı bir film. Önce kitabını okuyup sonra filmini izleyenler hangisini daha çok beğenecek acaba merak ediyorum... :)
Seçim S.
21 Ekim 2021
Çaylak
Evet evet işte o her şeyden biraz olan film. İzleyin :)
Mathilda9
10 Nisan 2021
Sıkı Üye
Her sahnesi aksiyon dolu ama 'çerezlik' izlenebilir bir yapım bence.
Bedia
20 Mart 2021
Sıkı Üye
Enlerim arasında olan bir film, son sahnesine kadar heyecanlı bol aksiyonlu ve gerilimi de yüksek.
Feyza B.
28 Ağustos 2020
Gerçekten izlemeye değer bir film, Kaan'ın da yukarıda dediği gibi başarılı bir soygun filmi izleyeceksiniz.
Umut Ö.
13 Ocak 2020
Sıkı Üye
Şimdiye kadar nasıl izlemedim, yoksa izledim de unuttum mu diye kendimi sorguladım. Ben Affleck abinin güzel bir filmi. İyi seyirler.
Sude B.
07 Aralık 2019
Çaylak
Gerçekten mükemmel bir film.
Daha fazla yorum0
the town imdbthe town fragmanhırsızlar şehri oyuncularsoygun filmlerien iyi soygun filmlerisoygun filmi önerilerisoygun filmi tavsiyeleriben affleck filmlerithe town konusuhırsızlar şehri film konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.