i See You 2019 tr-TR

i See You (2019)

(Gerilim - Gizem)
2019
IMDB
6.5
(52) 4 167 0 5
138
29
İZLEDİM
SONRA İZLE
52 Yorum
1s 38dk
IMDB
6.5
BU FİLM
84b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
16 Aralık 2019

Yine senaryosu ile şaşırtıp, beyninizle alay eden bir film tavsiyesi ile karşınızdayım. Filmimiz, nezih bir kasabada yaşayan 12 yaşındaki bir çocuğun kaybolma sürecini ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Davanın dedektifinin, inceleme yaparken aslında bu olayın yıllar önce de aynı şekilde yaşandığını keşfetmesiyle olay birden yön değiştiriyor ve şahane bir gizem-gerilim filmi böylece başlıyor... Öncelikle itiraf edeyim; Hayatımda hiç, ilk yarısı ve ikinci yarısı birbirinden bu kadar farklı olup da bu kadar muazzam birleştirilebilen bir film izlememiştim. Film, adım adım müthiş bir yapıma dönüştü ve bitirir bitirmez koşup size tavsiye etmeye geldim. Zekice yazılmış bir senaryo, başarılı kurgu ve içindeki sürprizleri ile bu film beni kesinlikle yakalamayı başardı. Film ile ilgili tek eksi düşüncem var o da "Helen Hunt" ablamızı "Sıfır Mimik Helen"e dönüştüren yüzündeki o botoks... Yani rica ediyorum izlerken onu görmezden gelerek izleyin. Şöyle biraz gizem peşinde koşayım, biraz gerileyim ve bolca şaşırayım diyorsanız bu film tam sizlik olabilir. Yorumlarınızı çok merak ediyorum, mutlaka izledikten sonra aşağıya yazın. Hadi tadını çıkarın!

i See You - I See You

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
bünyamin G.
3 yıl önce
Çaylak
Berbat ötesi bir film arkadaşlar zaman kaybından başka bi şey değil. Filmin yarısından çoğu boş geçiyor sadece son sahnelerinde bi şeyler yaşanıyor bence sakın yorumlara aldanmayın, umarım izlemeden önce bu yorumu görürsünüz.
Umur E.
08 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Daha çok aklımızla alay eden bir film olmuş. Çok boş zamanınız varsa vakit geçsin diye izleyebilirsiniz.
Alperen
21 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Bu sitede görüp de izlediğim en kötü filmdi muhtemelen. Verilen emeğe saygımdan dolayı fazla abartmak istemiyorum ancak büyük zaman kaybı. Kesinlikle önermem..
Albert K.
15 Ekim 2023
Sıkı Üye
Güzel ters köşe yapıyor ama çoğu olayın üstü örtülü kaldı. Daha detaylı olabilirdi.
anyone
10 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Sonu biraz benim için karanlık kaldı diyebilirim ama yine de izlenmeye değer mi, bence bir şans verilmeli.
Pilli B.
21 Haziran 2023
Çaylak
Filmin tanıtımı yapılırken o kadar abartılmış ki izlerken resmen bir ara uyuya kalmışım. Kız çocuğa seslenince "hıh!" diye uyandım bana seslendi sanarak.. Benim için zaman kaybı oldu.
Aslı B.
03 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Baştan söyleyeyim Helen Hunt sayesinde göz zevkiniz çok bozulacak. Ben çok da beğenmedim. Bazı konular havada kaldı daha açıklayıcı olabilirdi. En azından oyunculuklar iyi ama sıkıcı ve kasvetli tarafları var bana göre vaktiniz çoooksa izleyin. Tamam gizem ve gerilim var ama yine de pek kurtarmıyor.
Bülent K.
20 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Olaylar olaylar...Tam bir senaryo filmi. Sığ bir deniz kenarında yürürken birden derinleşen bir deniz gibi. Senaryo gerçekten güzel ve şaşırtıcı. Sanırım bu film için en tanımlayıcı ifade şaşırtıcı. Ben çok şaşırdım doğrusu... Emmy, Altın Küre ve Akademi Ödülü sahibi Helen Hunt yüzünü bu kadar gerdirmeseymiş daha iyi olacakmış. Kaan onun yüz ifadesine takılmayın demiş ama takılmamak elde değil. Korku filminden çıkmış gibi. Her şeyin doğalı güzel dedikleri bu olsa gerek. Neyse konuyu dağıtmayalım film güzeldi. Ben beğendim.
Yağız Şimşek
26 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Kardeşlerimle beraber oturduk ve seçtiğimiz 7 Kaan'ın tavsiyesi filminden bu filmi izlemeye karar verdik... Ve evet şu anda o mükemmel filmler arasından muhtemelen en sıkıcısını seçtiğimiz için film bilgimizi sorguluyoruz.
Gizem O.
28 Nisan 2022
Sıkı Üye
Film aşırı durağan ve sıkıcı ilerledi. Sonunu merak ettiğimden dolayı bitirdim. Ama sonu, bence filmin bütününe rağmen şaşırtıcıydı.
Ayfer Y.
09 Mart 2022
Sıkı Üye
Filmi nedense aşırı beğenemedim, geriyor ve gizem barındırıyor evet ama bence boş zamanda izlenilebilir bir film.
Daha fazla yorum41
i see you 2019i see you konusui see you imdbi see you izlei see you 2019 izlebeyin yakan film önerilerigizem filmlerigizem filmi önerilerigerilim filmleri 2019gerilim filmi önerileri 20192020 filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.